Nişanlanan oyuncu çifte PlayStation'dan jest

Murat Oktay 18.10.2022 - 13:50
Oyunlar vasıtasıyla tanışanların evlendiğini, çocuklarına oyun isimlerini verdiğini duyuyoruz. Ancak bu nişanlanan oyuncu çifte giden tebrik mesajı bir başka olmuş.

Evlenmek büyük bir karar. Özellikle ailelerin bu önemli gelişme için yapmaları gereken birçok hazırlık bulunuyor. Oyuncu çiftin de nişanlanmak için tamamlaması gereken birçok sorumluluğu bulunuyordu. Bunlardan biri de nişan töreni için insanlara davet mektuplarını iletmekti.

PlayStastion'dan oyuncu çifte tebrik mektubu

Çift mektupları hazırladıktan sonra ellerinde bir adet fazladan davetiye kaldığını gördüler. Bunu değerlendirebilmek için son kalan davetiyeyi de PlayStation'a gönderdiler. "Ne alaka?" diye sorabilirsiniz. Ancak onlar da hiçbir beklentileri olmadan firmaya bu daveti gönderdiler. Kısa bir süre sonra posta kutularına gelen bir teşekkür mektubu onlar gibi bizi de hem mutlu etti hem de şaşırttı.

PlayStastion'dan oyuncu çifte tebrik mektubu

PlayStation çifti tebrik etmek için bir mektup atmıştı. Mektupta bir PlayStation Kupası ve "Başarılarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz" yazılı kısa bir not bulunuyordu. Bu mutluluklarını Reddit'te paylaşan çifte platform üzerinde de birçok tebrik mesajı geldi.

Oyun sevgisi birçok oyunsevere farklı şeyler yaptırıyor. Daha önce de Skrim'e olan tutkuları nedeni ile çocuklarına Dovahkiin adı veren çifti de görmüştük. Bethesda da onlara bir sürpriz yaparak ömürleri boyunca firmadan çıkacak tüm oyunları ücretrsiz olarak onlara vereceklerini açıklamıştı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 18:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2022 09:58
Jestin dandikliğine bak insan hediye gönderir basit bu anı hatırlatacak olsa yeter
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2022 13:46
Her davetiye gönderene her isteyene istediğini verseydi firma batardı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2022 19:19
mutluluklar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nişanlanan oyuncu çifte PlayStation'dan jest
İlginizi Çekebilir