Öğrencileri için her sabah tahtaya karakter çizen öğretmen

Furkan Güler 13.09.2018 - 14:29
Var mı başka böyle güzel öğretmenler?

Hakkıyla yapılması en zor mesleklerden bir tanesi olan öğretmenlik, tarih boyunca devamlı olarak kutsal mesleklerden bir tanesi olarak gösterilmiştir. Ancak bu mesleği hakkıyla yapmak, çok daha pozitif sonuçlar alınmasına sebep veriyor. Japonya'da bir öğretmen, öğrencilerini derslere şevketmek için sınıf tahtasına çizimler yapmaya başladı. Her bir çizimin temasına göre öğrencileri gruplara ayırıp görevler veren öğretmen, derslerde öğrencilerin ortaya yeni fikirler atmasına sebep oldu.

Tahtaya anime karakterleri çizen öğretmen

My Hero Academia'nın sevilen karakteri Izuku Midoriya'yı tahtaya çizen öğretmen, bunu sosyal medyada paylaşınca çiziminin viral olmasını sağladı. Daha sonrasında Disney'in popüler prensesi Elsa'yı ve diğer anime/manga serilerinden karakterleri de çizen öğretmen, görünüşe göre öğrencileriyle güzel bir iletişim kurmuşa benziyor.

Dünya genelinde kısa sürede oldukça popüler olan My Hero Academia serisi, özellikle küçük yaşta olan anime ve manga hayranlarının en sevdiği seri haline geldi. Diğer shonen yapımlarına göre aksiyonu hiç kesilmeyen seri, bakalım daha ne kadar popüler olarak kalacak? Sona geldiğimizde Japon öğretmenin başlattığı bu akıma başka ülkelerden de öğretmenler katılacak mı? Merak ediyoruz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2018 08:21
koca yürekli hoca
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2018 20:16
Bizde olsa tebeşirler bitiyor diye dava açarlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2018 18:04
bizimkiler de anca polinom trigonometri çözdürsün
Kalan Karakter: 300 Gönder
Öğrencileri için her sabah tahtaya çizim yapan öğretmen
İlginizi Çekebilir