Ölümüne dövüşmeye hazır mısınız?

Can Arabacı 21.01.2014 - 17:53
Yeni bir gün, yeni bir Kickstarter...
Kickstarter sahiden de her geçen gün daha çok yapımcıya kendi oyunlarını yapmanın yolunu açıyor doğrusu. Call of Duty serisi, Titanfall, God of War gibi oyunlarda görev almış programcılardan oluşan bağımsız Scary Monstro ve Section Studios'un işbirliğinin ürünü olan To The Death de umutlarını Kickstarter'a bağlayan oyunlardan birisi.

2 boyutlu beat'em up ve shoot'em up oyunlarından esinlenen ekip, yeni neslin King of Fighters'ını, Double Dragon'unu yaratmak için harekete geçmiş. Birbirinden ölesiye nefret eden iki karakterin mücadelesini konu alan To The Death, karakterlerin birbirini öldürmeyi başarmasından sonrasını konu alıyor. Hayır yanlış yazmadım, karakterlerimiz birbirini öldürmüş durumda. Ancak To The Death'te bu onlar için bir son olmuyor. "The Crawl" adındaki yaşamla ölüm arasındaki bölgede savaşmaya devam eden karakterlerin ikisinin de kontrolü bizde olacak. Dönüşümlü olarak oynayacağımız karakterler gelişip güçlenirken, hikâyenin detayları da ortaya çıkacak ve sonunda nihai mücadelede kimin kazanacağına biz karar vereceğiz.

Ölümüne dövüşmeye hazır mısınız?
Tabii eğer co-op ya da multiplayer oynamıyorsak. Split-screen seçeneğinde ekranı bölerek arkadaşınızla ortada buluşmak üzere yarışmaya başlayacağınızı söylüyor yapımcılar. Rakibimizin ne yaptığını, hangi güçleri seçtiğini görerek onun seçtiklerini karşılayacak şekilde gelişeceğiz. Ve sonunda ortada buluştuğumuzda ise önce bölümdeki boss'un, sonra da birbirimizin icabına bakmaya çalışacağız. Uzun süredir lokal mücadele potansiyeli bu kadar yüksek bir oyun gelmediğini düşünürsek özellikle bu alanda parlaması muhtemel gözüküyor To The Death'in.

Bunu başarmak için yapması gereken ise 400,000$ toplamak takdir edersiniz ki. An itibariyle bağış yapan 62 kişiden 2,929$ toplanmış durumda ve bağış sayfasının kapanmasına 29 gün var. Bakalım To The Death gereken parayı toplayıp hayata geçebilecek mi, yoksa The Crawl'da sıkışıp kalacak mı? Merakla bekliyoruz...



Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 09:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ölümüne dövüşmeye hazır mısınız?
İlginizi Çekebilir