1990'ların popüler grubu Pearl Jam, 8-bitlik oyun işine girdi

Mehmet Atilla Turan 2.01.2018 - 20:26
Oyun internet üzerinden oynanabiliyor
1990'ların unutulmaz "grunge" grubu Pearl Jam, halen aktif olan nadir gruplardan biri. Özellikle çıkardıkları popüler albümler ile adından sürekli bahsettiren Pearl Jam, ne kadar müzik olmasa da diğer kuruluşlara ve yakında oldukları kişilere destek vermeye devam ediyor. Bunun en yakın örneği ise, beyzbol takımı olan Chicago Cubs' için çıkardıkları özel bir video oyunu oldu.

Takım, anlaşılacağı gibi Pearl Jam'in grup üyelerinden oluşuyor

Pearl Jam, geçtiğimiz aylarda "Let's Play Two" adlı canlı albüm ve belgesel birleşimini piyasaya sürmüştü. Belgeselde Chicago Cubs'ın şampiyonluk liginde sahip olduğu deneyimler anlatılıyor. Tabii bu belgeselin daha da yayılması için bir projeye başvuran ekip, 8-bit tadında ve internet tarayıcısında oynanabilecek bir oyun geliştirdi. Bariz olarak beyzbol oynadığımız yapımda, Pearl Jam'de bulunan Eddie Vedder, Jeff Ament ve Mike McCready gibi tanındık isimlerle oynayabiliyoruz.

Müzik açısından ise, ana menüde Pearl Jam'in unutulmaz "Jeremy" parçasının 8-bit versiyonunu duymanız mümkün. Eğer oyunu kendiniz demek istiyorsanız bu linkten ulaşabilirsiniz. Baştan söyleyelim, harika atışları tutturmak biraz zor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 23:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pearl Jam'den 8-bitlik bir beyzbol oyunu geldi
İlginizi Çekebilir