Persona 6, ortaya çıkan ankere göre mobil cihazlar için çıkabilir

Furkan Güler 26.01.2018 - 15:33
Persona serisinin geleceği ne olacak?

Persona serisi sayesinde oyunculara devamlı olarak soluksuz bir macera yaşatan Atlus, gelecekte geliştirilmesi planlanan Persona oyunları için yeni anket  yayınladı. JRYO türünün en iyi örneklerinden bir tanesi olan Persona serisi, beşinci oyunundan sonra oldukça olumlu eleştiriler alarak Atlus'u memnun etti. Bunun ardından yeni oyunun çalışmalarını başlatmak için düğmeye basan Atlus, yeni oyunu sadece PlayStation platformuna özel yapmak istemiyor olabilir. Çünkü yayınlanan ankette PC, Switch ve mobil platformdan bahsediliyor. Anket içerisinde Persona haricinde diğer markalarından da bahseden Atlus'un nasıl bir proje ile karşımıza çıkacağını merak ediyoruz.

Persona serisi Sony'nin elinden çıkıyor mu?

Aktif bir şekilde Project Re FANTASY üzerinde çalışan ekip, ankette Xbox kanadından herhangi bir şekilde bahsetmiyor. Diğer bir yandan Persona serisi eğer Sony konsollarında kalmasaydı çok daha fazla satması oldukça muhtemel bir durum olurdu. Atlus'un, Sony ile arasında nasıl bir anlaşması var bilmiyorum fakat umarız Persona gibi bir seriyi kendine oyuncu diyen herkesin deneyim etmesini düşünüyorum. Bakalım Atlus ekibi, ilerleyen dönemlerde marka hakkında ne gibi kararlar alacak?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2018 17:51
yeni çıkan cihazlar PS3'ün 2-3 katı persona 5 ps3'e çıkabiliyor ise persona 6 mobil platforma çıkabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2018 16:51
Jrpg en sevdigim tur ama pc de kaliteli jrpg oynamak imkansiz var ama kac senede bir geliyor bunada şükür :) persona 5 pc gelse keske
Kalan Karakter: 300 Gönder
Persona 6, mobil cihazlar için çıkabilir
İlginizi Çekebilir