Pillars of Eternity II: Deadfire için DLC'ler duyuruldu!

Nagihan Selin İnce 24.04.2018 - 23:20
Üç adet indirilebilir içerik duyuruldu

Eternity II'nin uzun zamandır beklenen oyunu Deadfire'ın piyasaya sürülmesine kısa bir süre kaldı ve RPG severler artık Obsidian Entertainment'ın devam oyununda gerçekleştirdiği birbirinden harika değişiklikleri görmek için sabırsızlanıyor. Beklemek gün geçtikçe zor bir hal alırken oyunun arkasındaki isimler 3 tane DLC'nin duyurusunu yaptı.

Obsidian Entertainment, Pillars of Eternity II: Deadfire için 3 tane DLC duyurdu

İlk indirilebilen içerik paketi (yani DLC), "Beast Of Winter"  Temmuz 2018'de piyasaya çıkacak ve oyuncular eski bir sırrı saklayan gizemli bir kıyamet kültünün yaşadığı bir adada maceraya açılacak. Oyuncular, antik ruhların yaşam alanı olan ve şeytani zorluklarla dolu gizemli bir boyut olan “The Beyond” da maceraya atılacaklar.

İkinci DLC ise Seeker, Slayer, Survivor Eylül 2018'de piyasaya sürülecek, daha önce keşfedilmemiş bir adada, oyuncular dövüş becerileri ile beraber  komutan olarak taktiksel becerilerini geliştirecek. Antik kalıntılardan geçecek olan bu DLC daha çok savaş odaklı olacak.

Son ve üçüncü DLC The Forgotten Sanctum ise Kasım 2018'de piyasaya sunulacak ve Eora'nın büyük büyücülerine yardım etmek veya engellemek amacıyla oyuncuların bağlılığı ve ahlakı sınanacak. The Forgetten Sanctum oynarken bu saygıdeğer mistiklerle arkadaşlık mı edecek, ihanet mi edecek ya da onlara karşı mı koyacaksınız? Yaptıklarınızın sonuçları, kararınız ne olursa olsun Deadfire Archipelago'da hissedilecek.

Pillars of Eternity II: Deadfire, 8 Mayıs'da  PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Microsoft Windows, Mac OS, Linux için piyasaya çıkacak. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 10:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pillars of Eternity II: Deadfire için DLC'ler duyuruldu!
İlginizi Çekebilir