Pillars of Eternity II: Deadfire'dan yeni bir video geldi

Nagihan Selin İnce 26.03.2018 - 23:20
Bu videoda oyunun temel özellikleri gösteriliyor

Obsidian Entertainment, Versus Evil ile birlikte geliştirdiği Pillars of Eternity II: Deadfire'dan yeni bir fragmanı oyuncular ile paylaştı. Pillars of Eternity geçtiğimiz yılların en sevilen RPG'lerinde biri olan oyunun devamı müjdelendiğinde oyuncular son derece sevinmiş ve aynı ilk oyunda yapıldığı gibi bağış toplayarak geliştirilen oyun 24 saat gibi kısa bir süre içerisinde ihtiyacı olan rakamın epey üzerinde bir bağışa ulaşmıştı.

Pillars of Eternity II'den yeni bir video geldi

İlk oyunun tamamen devamı niteliğinde olacak olan Pillars of Eternity II: Deadfire'da oyuncular kendi ruhlarını kurtarmak için Deadfire Archipelago'un tropikal topraklarında bir ava çıkıyorlar. Aynı zamanda oyuncular bu avda yoldaşlarını seçebilecek, gemilerini komuta edebilecek ve bunları savaşlarda diledikleri gibi kullanabilecekler.

Oyun aynı zamanda bir önceki oyunda kaydettiğiniz her şeyi kullanmanıza izin verirken ayrıca oyun haritasını da epey genişletmiş. Derin hikayesi ile yine oyunculara güzel bir RPG deneyimi sunacak gibi duruyor Pillars of Eternity. Pillars of Eternity II: Deadfire oyunu Mayıs'ın 8'inde PC, Mac ve Linux için piyasaya sürülecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 08:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pillars of Eternity II: Deadfire'dan yeni bir video geldi
İlginizi Çekebilir