PlayStation Plus ücretsiz oyunlarını kaçırmayın

Taylan Bal 3.08.2023 - 13:04
PlayStation Plus aboneleri için ücretsiz oyun listesi güncellendi. Artık oyuncular Ağustos 2023 oyunlarını dijital kütüphanelerine ekleyebilirler.

PlayStation Plus aboneleri için ücretsiz oyun listesi güncellendi. Artık oyuncular Ağustos 2023 oyunlarını dijital kütüphanelerine ekleyebilirler. Aylık ücretsiz PS Plus oyunlarını süresiz olarak oynayabilecekler. Tek yapmanız gereken oyunları belirlenen süre içinde talep etmeniz.

PlayStation Plus ücretsiz oyunları çeşitli türden olacak

Ücretsiz oyunlara geçmeden önce ekstra bir bilgi vermek istiyoruz. Abonelere üç PS Plus seviyesi sunulmaktadır. PS Plus Essential seviyesinin ana avantajlarından biri ücretsiz oyunlardır, ayrıca özel indirimler ve çevrimiçi çok oyunculu desteği de bulunur. PS Plus Extra ve Premium seviyesine üye olanlar da aylık ücretsiz oyunlara erişebilir, ancak aynı zamanda yüzlerce PS4 ve PS5 oyununa da göz atabilirler. Ancak bu oyunlar kalıcı değildir.

Ağustos 2023 için ücretsiz PS Plus oyunları Death's Door, Dreams ve PGA Tour 2K23 olarak karşımıza çıkıyor. Bu üç oyun, PS Plus'a üye olan ve PS4 veya PS5 sahibi olan herkes için mevcut olacak. Ücretsiz sunulan PS Plus oyunları aşağıdaki gibidir:

  • Death's Door (PS4/PS5)
  • Dreams (PS4)
  • PGA Tour 2K23 (PS4/PS5)

PlayStation Plus ücretsiz oyunları çeşitli türden olacak

Herkese hitap etmeyen oyunlar olduğu açık

Ağustos 2023 için ücretsiz PS Plus oyunları bazıları tarafından göz ardı edilebilir. Çünkü aralarında bir indie oyunu ve iki oldukça özgün oyun var. Ancak aslında oyun listesi oldukça güçlü olarak karşımıza çıkıyor. Death's Door bir indie oyunu olabilir ancak bu onu dikkate almamak için bir neden değil. Death's Door, zorlu ama adil bir zorluk seviyesi ve Dark Souls serisiyle The Legend of Zelda'yı başarıyla harmanlamasıyla eleştirmenlerin beğenisini kazandı.

Dreams oyunu ise eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan bir oyun. LittleBigPlanet geliştiricisi Media Molecule'ün en son oyunu olan Dreams, oyunculara tamamen kendi video oyunlarını inşa etme özgürlüğü tanıyor. Dreams'teki içerik, başlangıcından bu yana sürekli olarak genişledi.

PGA Tour 2K23 ise bir golf oyunu. Bu oyunun, sadece hardcore golf hayranlarının seveceği bir oyun olduğunu kabul ediyoruz. Ancak orijinal çıkışında çoğunlukla olumlu eleştiriler alan bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Bir şans vermenizi mutlaka öneriyoruz. Peki siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 06:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2023 23:58
Deaths Door türü sevenler için mükemmel bir oyun bir göz atmadan geçmeyin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Plus ücretsiz oyunlarını kaçırmayın
İlginizi Çekebilir