PlayStation'dan, Far Cry'ın 20. Yıldönümü İçin Ücretsiz İçerikler

Tunay Şahin 12.03.2024 - 13:04
PlayStation, Far Cry'ın 20. yıldönümü şerefine ücretsiz dijital koleksiyon ürünleri sunuyor. Boomer ve Chorizo 3D modelleri, PS Plus gerekmeden erişilebilir.

PlayStation, Far Cry serisinin 20. yıldönümünü kutlamak için özel bir kampanya başlattı. PlayStation Stars kampanyası kapsamında, serinin zengin dünyasından esinlenilerek hazırlanan Boomer ve Chorizo adında iki sevimli köpeğin 3D modellerine ücretsiz olarak erişilebilecek. PS Plus üyeliği olmaksızın, serinin oyunlarından herhangi birini oynayarak bu dijital koleksiyon ürünlerini edinmek mümkün.

PlayStation İle Far Cry Serisinin Sevilen Karakterleri Dijital Koleksiyonlarla Geri Dönüyor

Kampanya, Far Cry serisinin en yeni oyunu olan Far Cry 6'yı da içeriyor. Oyuncular, 19 Mart'ta Boomer ve 24 Mart'ta ise Chorizo 3D modellerini elde etmek için Far Cry oyunlarına giriş yapmalılar. Seriye dair geniş bir seçenek sunuluyor; Far Cry 3'ten Far Cry 6'ya, hatta Far Cry Primal ve Far Cry New Dawn gibi spin-off oyunlarını da içerecek şekilde. Bu dijital koleksiyonları kalıcı olarak saklamak için uzun süreler oyun oynamaya gerek yok.

PlayStation'dan, Far Cry'ın 20. Yıldönümü İçin Ücretsiz İçerikler

Mart ayında PlayStation Stars kampanyası yalnızca Far Cry ile sınırlı kalmıyor; Marvel's Spider-Man 2'deki "Exterminator" görevini tamamlayarak dijital bir simbiyot kutusu, MLB: The Show 24 oynayarak dijital bir beyzbol sopası kazanmak mümkün. Ayrıca, müzik temalı oyunlarda görevleri tamamlayarak dijital bir kaset kazanılabilir. PlayStation vitrin oyunlarından herhangi birini oynayarak da ekstra puanlar kazanılıp, bu puanlar dijital koleksiyon parçaları veya PSN mağazasındaki ürünler için kullanılabilir.

  • Shadow of the Tomb Raider
  • Kena: Bridge of Spirits
  • Control: Ultimate Edition
  • Sea of Stars
  • NieR Replicant
  • Horizon Zero Dawn: Complete Edition
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 09:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2024 14:08
pro modeli duyurun bide days gone 2 ile silent hill gelsin yeter güçlü konsol istiyoruz grafiklerde değişiklik istiyoruz biraz icraattan bahsedin sony efendi last of us 3'ü çıkar dizilerle uğraşma boş boş işlerle oyalanma sen sony sin yön vereceğine teknolojide geriye gittin performans modu nedir..
MK Okuru
MK Okuru 14.03.2024 18:26
16:24 O makine seviyor oyun sevmiyor salona dekorasyon amaçlı alıyor konsolu
MK Okuru
MK Okuru 14.03.2024 16:24
Oyun yok oyun. 8k oynatan cihaz gelse ne olacak, doğru düzgün oyun yokken...
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation'dan, Far Cry'ın 20. Yıldönümü İçin Ücretsiz İçerikler
İlginizi Çekebilir