Point Blank: Strike'ın ön kayıtları başladı

Furkan Güler 16.08.2017 - 15:12
Sevilen ücretsiz oyun Point Blank'in mobil sürümü geliyor.
Vakti zamanında oldukça fazla oyuncusu olan ücretsiz FPS oyunu Point Blank'in mobil sürümünde son aşamalara gelindi. Nexon'un öncülüğünde iOS ve Android platformlarına çıkacak olan Point Blank: Strike'ın ön kayıtlarının başladığı duyuruldu. Mikro ödemeler ile diğer oyunculara nazaran üstünlük sağlayabildiğiniz Point Blank, yeni güncellemelerinden sonra olduka büyük bir oyuncuyu topluluğunu kaybetmişti.

Kaybettiği oyuncu topluluğunu mobil platformda toplamak isteyen geliştiriciler, mobil platform ile birlikte Point Blank markasının daha fazla duyulmasını istiyor. Temelde 4 v 4 maçlara dayalı olan oyun, PC'de bulunan Point Blank ile neredeyse aynı mekaniklere sahip.

Oyunun şimdilik mikro demeler ile üstünlük sağlamaya izin verip vermeyeceği belli değil. Ancak, Point Blank: Strike, Point Blank'in PC bulunan sürümü gibi bir market işleyişine sahip olursa muhtemelen ömrü pek uzun olmayacaktır. Hali hazırda MOBA oyunlarını bile gördüğümüz mobil platformda PC'de başarı sağlamış bir oyunun mobil sürümünü görmek bizi pek şaşırtmadı. Oyunun ön kaydını buradan yapabilirsiniz. Bakalım yeni oyun, çıktığı dönemde oyunccuları memnun edebilecek mi? Hep beraber göreceğiz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 13:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2022 22:42
Çok muhteşem bir oyun cikarmissiniz Sıla'nın aynısı bir an önce çıksın oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2019 21:51
Kardesim HAYLA ios icin gelmedi ama ? Yanıt verirmisin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Point Blank: Strike'ın ön kayıtları başladı
İlginizi Çekebilir