Point Blank yepyeni haritasıyla karşınızda!

Murat Halilbeyoğlu 15.05.2012 - 16:44
Yeni bomba haritası “Yük Gemisi”
Point Blank güncellemeleri bu seferde FPS oyun severleri tarafından büyük ilgi gören ve tercih edilen yeni bir Açık Hava Haritası ile karşımıza çıkıyor. 15 Mayıs Güncellemesi ile oyuna eklenecek yeni harita “Bomba Maçları” için değişilmez olmaya aday.

Harita özellikle açık havada oynamayı seven, keskin nişancı oyuncular için vazgeçilmez bir harita olacak.  Rakibinize karşı sağlam bir starteji belirleyip ona üstünlük sağlamayı amaç ediniyorsanız bu haritayı çok seveceksiniz.

Point Blank yepyeni haritasıyla karşınızda!
Ayrıca önümüzdeki günlerde “Yük Gemisi” haritasında ödüllü online etkinlikler düzenlenecek ve bu etkinliklere katılmak için tek yapılması gereken duyuruları Point Blank Türkiye Facebook sayfasından takip etmek.

Point Blank 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını da es geçmiyor
19 Mayıs tarihinde gün boyu  tüm sunucularda &19 daha fazla XP kazanmanın yanı sıra, büyük bir süpriz oyuncuları bekliyor olacak. Küçük bir ipucu; Point Blank’i dinazorlar basacak! Bu arada; 17 Nisan tarihinden beri devam eden indirim etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Point Blank yepyeni haritasıyla karşınızda!
Point Blank hakkında tüm gelişmler için Point Blank Türkiye Sayfasını ziyaret edebilir, tüm anlık haber ve muhteşem etkinliklerden ilk önce haberdar olmak için Facebook sayfasını  beğenebilirsiniz.

Aylardır merakla beklenen Uluslararası Point Blank Şampiyonası (PBIC) hakkında ayrıntılı bilgiler hafta içerisinde sizlerle paylaşılmaya devam edecek.

- Basın Bülteni
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 11:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Point Blank yepyeni haritasıyla karşınızda!
İlginizi Çekebilir