1/2

Point Blank'in Dino versiyonu düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı

Murat Halilbeyoğlu 16.11.2011 - 11:12
Antik çağ canavarları aramızda
Geçtiğimiz hafta perşembe akşamı Beşiktaş'taki Adeks İnternet Kafe'de Nfinity Games'in düzenlediği etkinlikte ünlü F2P MMOFPS oyunu Point Blank'in yeni modu Dino için oyuncular arasında ufak bir turnuva düzenlendi.

Yüksek katılımın olduğu turnuvada oyuncular hem yeni versiyonu deneme şansı bulurken hem de eğlenceli vakit geçirdiler.

Turnuva sonrası Nfinity Games'in Pazarlama Uzmanı Akın ile yaptığımız röportajda kendisine Point Blank'i, yeni Dino versiyonunu, F2P oyunlarındaki bu ani artışı ve genel olarak Türk oyun sektöründeki son durumu konuştuk. Ayrıca Nfinity ekibi bizim için kendi arasında bir de turnuva düzenledi.

Point Blank'in Dino versiyonu düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı
Point Blank ile hakkında bizim en çok ilgilimizi çeken konu ise oyundaki bayan oyuncu sayısı. Şu anda Point Blank'te yüzlerce bayan oyuncu bulunuyor. Üstelik bu kullanıcıların yaşları 30'lara kadar çıkıyormuş. Ülkemizdeki oyun sevgisinin ve anlayışının bu derece yayılması bizleri oldukça sevindirdi, umarız Point Blank ve diğer oyunlarla bu sevgi ve anlayış büyük bir hızla yayılır.

3 Aralık 2011, Cumartesi günü gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikte şu an oluşumu devam eden ve en fazla 20 kişi olacak olan Bayan Takımı ile oyuncuların / GM’lerin gösteri maçı olacak.

Point Blank'in Dino versiyonu düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı
Akın ile yaptığımız röportajı da çok kısa zaman içinde sitemizde görebiliriz. Bu arada Nfinity Games, Point Blank'in uluslar arası turnuvasına katılmak üzere bir Türkiye elemesi yapacak. PBIC (Point Blank International Championship) olarak geçen turnuva. GameX’te üst katta yapılacak. Etkinliğin 4. gününde PBIC finalini gerçekleştirip, 1. olan takımın tüm masraflarını (ulaşım+konaklama) karşılayarak yurtdışına gönderilecek. GameX, 1-4 Aralık 2011 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek olan bir etkinlik.

Ücretsiz olarak yayımlanan ve oldukça düşük bir sisteme ihtiyaç duyan Point Blank'i buradan indirip oynayabilirsiniz. İkinci sayfada ise turnuvanın basın bültenini bulabilirsiniz.