Prey for the Gods'ın erken erişim tarihi sonunda belli oldu

Ersin Kılıç 30.01.2019 - 10:11
Shadow of the Colossus'tan etkilenen oyun ne zaman çıkacak?

Prey for the Gods, sahip olduğu teması, atmosferi ve oynanış dinamikleri ile Playstation platformlarına özel olarak çıkan Shadow of the Colossus'u fazlasıyla andırıyor. çetin hava şartları dışında devasa düşmanlara karşı da mücadele edeceğimiz oyunun erken erişim çıkış tarihi sonunda açıklandı.

Prey for the Gods'ın erken erişim tarihi sonunda belli oldu

Mistik bir dönemde geçen Prey for the Gods'da yolculuğa çıkan yalnız bir savaşçıyı kontrol edeceğiz. Bitmek tükenmek bilmeyen kış mevsiminin arkasında yatan gerçeği araştıracağımız oyunun 31 Ocak'ta Steam üzerinden erken erişime açılacağı belirtildi. Ayrıca oyunun konsol sürümlerinin de bu sene içerisinde geleceği açıklanmış.

Prey for the Gods, aslında Bethesda ile yapılan anlaşmazlık sonucu gündeme gelmişti. Kickstarter sürecinden başarılı bir şekilde çıkan oyunun ismi, Bethesda'nın radarına takılmış ve firmadan bu konuda bazı açıklamalar gelmişti. Bethesda, Prey isimli oyunları nedeniyle bu oyuna karşı bir tutum sergilese de daha sonra bu konuda bir açıklama yapılmadı. Oyunun isminin hala aynı kaldığını göz önüne alırsak 2 firma arasındaki anlaşmazlığın bir nevi çözüldüğünü de düşünebiliriz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2024 08:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Prey for the Gods'ın erken erişim tarihi sonunda belli oldu
İlginizi Çekebilir