Project Cars yapımcısı: "Nvidia'dan kuruş almadık!"

Furkan Sakoğlu 8.05.2015 - 09:50
Slightly Mad Studios, AMD'den dert yandı...
Son derece gerçekçi grafikleri ile hem PC'de hem de konsollarda gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Project Cars piyasaya sürüldü. Tabii ki bazı problemleri de beraberinde getiren oyun, özellikle AMD ekran kartına sahip olan sistemlerde ciddi performans sıkıntıları meydana getiriyor.

Project Cars yapımcısı: "Nvidia'dan kuruş almadık!"
Slightly Mad Studios başkanı Ian Bell ise WMD forumları üzerinde hayranlardan gelen bir tepkiye cevap verdi.

Oyunun AMD üzerindeki performans sıkıntılarına değinen Ian;

"AMD'ye oyuna hazırlık yapması için 20 key verdik, performans sorunun bizle bir ilgisi yok. Oyunu AMD çipsetler üzerinde nasıl test ettiğimizi görmek için konsollara bakmanız yeterli.

İşin başından beri AMD ile iletişim halinde kalmaya çalıştık. Söylediğim gibi 20 adet key vermiştik. Ayrıca yıllardan beri birlikte çalışmak için davet ediyoruz, ama şirket mail kutumuza baktığımızda, AMD bizimle en son geçtiğimiz yıl ekim ayında iletişim kurmuş.

Şundan emin olabilirsiniz ki Nvidia'dan bir kuruş dahi almadık. Ama onlar bizimle sürekli iletişim halindeydi, sürekli birbirimize destek olduk. AMD tarafında bu olayın kesinlikle sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyoruz ve bizim tarafımızdan yapılabilecek her şeyi yapacağız," dedi.

Project Cars yapımcısı: "Nvidia'dan kuruş almadık!"
Bell'in verdiği bu cevaptan sonra ise AMD Başkan Yardımcısı Roy Taylor, Twitter üzerinden sorunu düzeltmek için Slightly Mad ile birlikte çalıştıklarını, yeni bir sürücünün en kısa zamanda hazır olacağını açıkladı.
Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 15:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Project Cars yapımcısı: "Nvidia'dan kuruş almadık!"
İlginizi Çekebilir