Raft v1.0 sürümü çıktı

Alparslan Gürlek 21.06.2022 - 12:02
4 yıldan uzun süren erken erişim macerasından sonra dev bir güncelleme ile Raft v1.0 çıktı. Güncellemenin detayları saymakla bitmez...

İlk kez 23 Mayıs 2018'de erken erişim oyunu olarak piyasaya sürülen bağımsız hayatta kalma oyunu, uzun zaman sonra tam sürümüne ulaştı. Raft v1.0 güncellemesi ile oyuna bir yığın yeni içerik eklenirken, aynı zamanda Steam platformunda bunu kutlamak adına bir indirim de yapılıyor.

Raft v1.0 sürümü dev bir güncelleme ile çıktı

Redbeet Interactive ve Axolot Games'in sevilen oyunu Raft v1.0 güncellemesi ile oyuncularına yığınla yeni içerik vaat ediyor. Güncellemenin öne çıkan içeriklerinden ilki, oyuna 3 yeni varış noktasının eklenmiş olması. Bunlardan biri suya batmış kulelerin etrafında, diğeri karlı bir ortamda ve üçüncüsü hakkında fazla detay verilmemiş olsa da, oyundaki son mücadelenin geçeceği yer olarak karşımıza çıkıyor.

Bununla birlikte Raft v1.0 güncellemesi oyuna 4 yeni düşman ekliyor. Bunlar Fener Balığı, bir tür örümcek olan Scuttler, Kutup Ayıları ve Sırtlanlar olacak şekilde tasarlanmış. Yeni güncelleme ile oyuna eklenen düşmanlar bunlar olsa da, geliştiriciler oyunda keşfedilmeyi bekleyen daha fazlasının olduğunu ve mutlaka zırhlarınızı yanınıza almanız gerektiğini belirtiyor.

Raft v1.0 sürümü çıktı

Aynı zamanda yeni güncelleme ile birlikte oyuna 4 yeni karakter daha ekleniyor. Dünyanın belirli yerlerine gidip kilidini açtıktan sonra karşılacağınız bu dört yeni karakter olarak oynamaya devam edeceksiniz. Hali hazırda oyunu oynamış ve ilerleme kaydetmişseniz, geliştiriciler geri dönüp eski noktalara tekrar bakmanız gerektiğini de vurguluyor. Yeni karakterler için aynı zamanda giysi özelleştirmeleri de mevcut.

Oyuna eklenen Trading Post gibi yeni yapıların ve yeni eşyaların tamamını buradaki bağlantıya tıklayarak öğrenebilirsiniz. Unutmadan, oyun hali hazırda %15 indirim ile 26,35 TL fiyatıyla satılmakta. İndirim Steam Yaz İndirimlerinin bitiş tarihi olan 7 Temmuz'da sona erecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 16:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Raft v1.0 sürümü çıktı
İlginizi Çekebilir