Rainbow Six: Siege bu kez emojiler yüzünden bozuldu

Furkan Güler 10.07.2019 - 14:26
Düzeltin artık şu oyunu!

Taktiksel FPS denince akla gelen ilk oyun olan Rainbow Six: Siege tarafında bu kez oldukça ilginç bir olay yaşandı. Rainbow Six: Siege her ne kadar güzel ve oynaması zevkli bir oyun olsa da, oyunda bir o kadar da hata olabiliyor. Oyunun oyun motorundan ve temelinden kaynaklanan bu hatalar, Ubisoft'un isteği dışında ortaya çıkabiliyor. Son çıkan hataya göre eğer oyunun yazılı konuşma ekranına klavyenizden fazlaca emoji yazarsanız, oyun bir anda kapanıyor. Süregelen maçı iptal eden bu hata, dereceli oyunlarda da yapılabiliyor. Dereceli oyunu kaybeden oyuncu, konuşma ekranını emojilerle doldurduğunda maç iptal oluyor. Bu hatayı kısa süre içerisinde fark eden Ubisoft, geride bıraktığımız gece binlerce oyuncuyu oyundan uzaklaştırdı.

Rainbow Six: Siege bu kez emojiler yüzünden bozuldu

Bir sonraki yamayla düzeltilecek olan bu hata, oyunu düzgün bir şekilde oynayan oyuncuların oldukça sinirini bozmuş durumda. İçerisinde bulunduğu sezon itibariyle beta sürecinden çıkan dereceli oyunların başına hala bu tarz hataların gelmesi, firmanın imajını zedeliyor. Espor alanında bu denli gelişmekte olan bir oyunda hala böyle hataların olması ise üzücü.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 10:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2019 02:02
Bomba atıyorum bombanın karşı odaya gittiğini görüyorum ve ben ölüyorum bomadan dolayı. Bazen atmak istediğimde karakter bombayı elinde tutuyor ben de bombayı incelemeye başlıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2019 15:55
Oyun firmaları eşcinsellere verdiği manasız desteğin yarısını oyunlara verse bug kalmaz. (Ne saçmalıyorsun demeyin biraz yakindan inceleyin anlarsınız)
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2019 22:25
Haklısın
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2019 00:26
çok haklısın kardeşim. sadece oyunlarda değil birçok alanda eşcinselliği insanlar arasında yaymaya çalışıyorlar. tek bir merkezden hiyerarşik bir biçimde talimat alıyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege bu kez emojiler yüzünden bozuldu
İlginizi Çekebilir