Remnant 2'ye Cross-Play Desteği

İlkay Eren Kartal 1.03.2024 - 02:44
Gearbox Publishing ve Gunfire Games, Remnant 2’ye tüm platformlar için cross-play desteğinin geldiğini açıkladı.

Remnant 2’ye PC, PS5 ve Xbox Series konsolları arasında cross-play desteği eklendi. Bu sayede farklı platformlardan arkadaşlarınızla co-op bir şekilde Remnant 2 oynamanın tadını çıkaracaksınız.

Remnant 2'ye Cross-Play Desteği

Ayrıca oyundan cross-play desteği olmaması sebebiyle bugüne kadar uzak durmuş oyuncuların da bu sayede oyuna çekileceği bekleniyor. Bu sayede hem arkadaşlarınızla hem de diğer platformlardan diğer oyuncularla Remnant 2 oynayabileceksiniz.

Gunfire Games’in başındaki isim David Adams:”Cross-play Remnant 2 için en çok beklenen özelliklerden biriydi. Topluluğumuz müthiş bir sabırla bu haberi bekledi.” Ayrıca bu güncelleme için çok heyecanlı olduklarını ve takım olarak çok sıkı çalıştıklarını da ifade eden Adams, hatta daha fazla Remnant 2 içeriğinin ellerinde olduğunu bunlardan birinin de ikinci DLC olduğunu belirtti.

Remnant 2'ye Cross-Play Desteği

Bugün itibariyle cross-play’in erişilebilir olmasına ek olarak, oyun içi bir etkinlik olan Aberration Domination da yeniden bizlerle. 5 Mart’a kadar oyuncular haritanın dört bir yanında bu tehditlerle yüzleşecek. Mücadeleyi başarıyla tamamlayan oyuncular, ele geçirilmesi zor Corrupted Shard’lara sahip olacak ve bunlarla daha fazla silah üretebilecek. Ayrıca bu kısıtlı süre devam edecek etkinlik beş yeni silah çeşidini de bize sunuyor.

Remnant 2; Playstation 5, Xbox Series ve PC’de oynanabilir olduğu gibi Game Pass kütüphanesinde de bulunmakta. Cross-Play’in gelmesi ile birlikte firma, daha fazla oyuncu çekebileceğini düşünüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 12:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Remnant 2'ye Cross-Play Desteği
İlginizi Çekebilir