Rocket League Sezon 14 Yayında

İlkay Eren Kartal 7.03.2024 - 01:34
Rocket League’e yeni bir battle pass ve daha nicelerini ekleyip su altı temasına oyuncuları götüren sezon 14 yayınlandı.

Yapımcı Psyonix, Rocket League için sezon 14’ün başladığını duyurdu. Bu da demek oluyor ki yeni bir battle pass, iki araba gövde eklentisi, güncelleme notları ve hatta AquaDome isminde yeni bir arenayı oyuna eklendi.

Rocket League Sezon 14 Yayına Girdi

The Admiral ve Mako adı verilen iki adet araç gövdesi sezon 14 battle pass’e dâhil. Psyonix ayrıca bu iki gövdenin er ya da geç Fortnite’a da geleceğini duyurdu. Son Rocket League tanıtımı diğer özelleştirme seçeneklerini de gösteriyor. Bunlara örnek olarak kızgın ahtapot kaputu ve pembe mercan tekerlekleri örnek verebiliriz. Bu da yeni sezonun deniz altı temasına gayet uygun kaçıyor. Oyunun oyuncuları ise Youtube videosuna olumsuz eleştirilerde bulundular. Arenanın sadece çim eklenmiş bir arena olduğu ve yeni bir oyun alanı sunmadığı başlıca eleştiriler arasında.

Öte yandan Rocket League bu zamanlarda yapımcının tek araba merkezli oyunu değil. Yapımcı ayrıca Rocket Racing denilen bir oyun üstünde daha çalışıyor. Rocket Racing, Fortnite için kalıcı bir mod olacak. Oyun geçtiğimiz Aralık’ta duyurulmuştu. Tabi ki bu demek değil ki yeni oyun Rocket League’in yerini alacak. Yapımcı kendine rakip çıkarmaz istemez.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 15:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rocket League Sezon 14 Yayında
İlginizi Çekebilir