Secret World Legends'ın yeni videosu yayınlandı

Hürcan Köse 10.05.2017 - 11:14
Haziran'da gotik evrene geri dönüyoruz
Günümüzün hikayesi ağır basan en sağlam MMORPG'lerinden birisi olan The Secret World hem artık eskimeye, hem de sahip olduğu oyuncu kitlesini kaybetmeye başladığı için Funcom da oyunu bir bakıma baştan yaratmaya ve tamamen ücretsiz hale getirmeye karar verdi.

Önceden yalnızca bir kez satın alıp, herhangi bir aylık ödeme gereksinimi duymadan oynayabildiğiniz Secret World artık tamamen ücretsiz olacak. Normal Secret World'ün sahip olduğu yaklaşık 100 saat uzunluğunda ve detaylı hikaye zincirine yeni halkalar ekleyerek evreni çok daha büyük bir hale getiren Funcom, bu kez oyuncuların gerçekten güzel şeylerle karşılaşıp kolay kolay kopamayacakları bir deneyim yaratacak gibi görünüyor.

Yayınlanan videoda Secret World Legends'ın yapımında çalışmakta olan kişilerin anlatımını duyuyor ve oyundaki eşsiz mekanları görebiliyorsunuz. Secret World: Legends, 26 Haziran'da çıkacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 08:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2017 23:24
Nerde çerçöp oyun var reklamını yapın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilgekhan
Bilgekhan 10.05.2017 21:10
Fİkir iyi gibi dursa da keşke oynanabilecek olan karakter de öyle sıradışı olsaymış ve gerçek dahi olmasa (atıyorum) böyle sıradışı bir üslup olsaymış (biraz black mirror + fantasy havası seziyorum hikaye tahmini olarak)

Klasik Monster kesme tipi değil değişik bir ilermeme, savaş yöntemi beklerdim.

Yüz animasyonları, karakter yüz, elbise vs. tercihleri ne yazık ki Elder Scrolls Oblivion veya Mass Effect 1 kadar bile gelişmemiş duruyor.

Bunun haricinde grafikler çağın oldukça gerisinde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Secret World Legends'ın yeni videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir