Shadow of War'un tartışılan oyun içi ödeme sistemi kaldırılıyor

Ersin Kılıç 3.04.2018 - 13:58
İş işten geçti gibi sanki..

Micro-transactions, yani oyun içi ödeme sistemi bildiğiniz gibi oyun dünyasının son dönemde en çok tartışılan konuları arasında yer alıyor. Star Wars: Battlefront 2 ile patlak veren bu sistemi çoğu oyun firması kullanıyor olsa da kullanılan tarz tartışmaların da en önemli odak noktası halinde. Yani dengeli olduğu kadar ipin ucunu kaçıran firmalar da var. İşte oyun içi ödemeleri ile tartışılan Middle Earth: Shadow of War için bugün önemli bir duyuru geldi. 

Shadow of War'un oyun içi ödeme sistemi kaldırılıyor

Oyunun yapımcı firması olan Monolith, yaptığı duyuru ile yeni güncelleme ile birlikte Shadow of War'da yer alan oyun içi ödeme sisteminin kaldırılacağını açıkladı. Oyunda yer alan Gold, War Chest ve Market kısımlarının tamamen kaldırılacağı açıklandı. Oyundaki satın alma işlemlerinin Shadow of War'ın merkezi olan Nemesis sistemini zedelediğini fark eden yapım ekibi, bu sebeple satın alma işlemlerinin oyundan kaldırılacağını belirtmiş.

Açıkçası bir oyuncu olarak bu açıklamayı çok samimi bulmadığımı belirtmem gerekiyor. Yapılan bu müdahale biraz iş işten geçtikten sonra kıvamında olmuş. Bu değişikliğin 17 Temmuz'da yapılacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 19:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2018 22:44
Hem oyunu alırken para verelim hem oyunu oynarken sonra niye korsan oynuyorsunuz niye takas yapıyorsunuz diyorlar, oyun yapımcıları oyuncuyu yolunacak kaz olarak görmezlerse daha fazla saygı görürler. Artık oyunu satın alabilirim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2018 21:55
oyun gayet iyidi makro ödemeymiş-paraymış alayı fıs gelir tırıs gider.mükemmel bitirdiler oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2018 14:23
? :D ulan oyun öleli kaç zaman oldu,güzelim oyunu heba ettiler malesef,bu mikro ödeme saçmalığı yerine hikayeye biraz daha önem verseleydi güzel şeyler çıkabilirdi ortaya,ama sıçıp batırdılar güzelim oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow of War'un tartışılan oyun içi ödeme sistemi kaldırılıyor
İlginizi Çekebilir