SMT IV: Final’ın yeni fragmanı geldi

İsmet Ergül 13.12.2015 - 02:23
Kıyamet sonrası Tokyo bizleri bekliyor
Atlus’un geliştirip Nintendo 3DS için 2013 yılında piyasaya sürdüğü Shin Megami Tensei IV, serinin dördüncü oyunu olmakla birlikte 3DS’in en iyi sıra tabanlı RYO oyunlarından biriydi. Aldığı puanlarla da dikkat çeken SMT IV, Japonya’dan sonra hem Kuzey Amerika’da hem de Avrupa’da satışa sunuldu ve biz SMT severlere oynama imkanını sundu. Atlus SMT IV’ün başarısından memnun olacak ki, serinin devamı niteliğinde SMT IV: Final’ı geliştirmeye başladı.

Henüz Kuzey Amerika ve Avrupa’ya geleceği dahi belli olmayan SMT IV: Final fazlasıyla ilgi çekici. SMT IV’te gerçekleşen meleklerin ve iblislerin arasındaki savaşın tam olarak 25 sene sonrasını ele alan SMT IV: Final, bizleri yok olmuş bir Tokyo’da iblisleri ve melekleri yöneterek hayatta kalmaya çalışan ve kendi kararlarını verip dünyayı şekillendirebilecek karakterimizle de tanıştırıyor.

Shin Megami Tensei oyunlarını genellikle Chaos sonuyla oynayanlardan olduğumu söylemeden edemeyeceğim. Ancak ikinci oynayışımda elde ettiğim Neutral son da bir o kadar tatmin ediciydi ki, SMT IV: Final da Neutral’ın sonun devamını ele alıyor gibi görünüyor. Öte yandan, SMT IV:Final’ın yaklaşık 4 adet farklı sona sahip olacağı bekleniyor. Bir an önce Avrupa’ya veya Kuzey Amerika eShop’a gelse de kendimizi SMT’nin karanlık evrenine versek!

SMT IV: Final’ın 16 Şubat’ta Japonya’da satışa sunulması bekleniyor!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2024 09:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2015 11:01
3ds oyunlarını düzenli bir şekilde burda görmek güzel. Incelem yazılarını da bekliyoruz
Kalan Karakter: 300 Gönder
SMT IV: Final’ın yeni fragmanı geldi
İlginizi Çekebilir