Solo: A Star Wars Story'nin ilk fragmanı geldi!

Hakan Hervenik 5.02.2018 - 16:54
Han Solo'nun hikayesi için hazır mıyız?

Han Solo'nun solo hikayesini işleyecek olan Solo: A Star Wars Story'nin ilk fragmanı yayınlandı. Dün akşam ABD'de gerçekleşen Super Bowl'da kısa bir teaser yayınlayan Disney, az önce ABC'nin Good Morning America programı ile tam fragmanını yayınladı. Han Solo'nun Star Wars: Episode III Revenge of the Sith ve Star Wars: Episode IV A New Hope arasında geçen hikayesinde Han Solo'nun ve Millenium Falcon'un nasıl ünlendiğini göreceğiz.

Solo: A Star Wars Story'nin ilk fragmanı geldi!

Prodüksiyon aşamasında bir çok problem ile karşılaşan filmden beklenti bir hayli düşüktü. Ancak, yayınlanan teaser ve fragmandan sonra sosyal medyada film pozitif geri dönüş almaya başladı. Herhalde buna en çok sevinen Disney'dir. Solo: A Star Wars Story'nin yönemen koltuğunda Ron Howard otururken, senaryosunu Jon Kasdan ve Lawrence Kasdan tarafından hazırlandı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Han Solo rolü ile Alden Ehrenreich, Lando Calrissian rolü ile Donald Glover ve Qi'Ra rolü ile Emilia Clarke yer almakta. Ayrıca filmde, Woody Harrelson, Paul Bettany, Warwick Davis, Joonas Suotama ve Thandie Newton da yer almakta.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 23:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
BatenKaitos
BatenKaitos 6.02.2018 09:30
Beklediğimden daha kötü gözüküyor. Umarım bu kadar yavan bir karakter olarak tasvir edilmemiştir film boyunca. . .
Luke Skywalker
Luke Skywalker 6.02.2018 19:45
Neden ki? Beklentim çok düşüktü ama oldukça iyi gözüküyor bence fragman
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2018 22:31
Fragman güzel gözüküyor ama hala gereksiz buluyorum bu filmi.Neyse Emilia Clarke için ve en çok bir STAR WARS olduğu için gideceğim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Solo: A Star Wars Story'nin ilk fragmanı geldi!
İlginizi Çekebilir