Sonic Forces için kısa bir "Tag" videosu yayınlandı

Hakan Hervenik 25.08.2017 - 11:35
Yayınlanan video ile Sonic Forces'ın "Tag" oynanışına bakıyoruz.
Sega, yayınladığı yeni kısa oynanış videosu ile oyunun "Tag" modunu gösterdi. Yarattığınız karakter ile Sonic'in birlikte oynayabildiği mod, zor seviyelerde düşmanaların üstesinden gelmek içinbir bir. Oynanış takımın önde olan karakterine göre değişiyor. Örnek vermek gerekirse eğer, Sonic önde olduğu zaman bizim karakterimiz Wispon denilen özelliği kullanabiliyor. Video'da karakterin kullandığı Wispon "Cube Hammer" düşmanları önce bir küp içine hapsedip sonra yok ediyor.

Sonic Forces, gelmiş geçmiş bütün Sonic oyunlarının oynanışlarının ödünç alınıp ortaya karıştırılmış hali diyebiliriz. Hem 2D hem de 3D olan bölümler içerecek olan oyunda değişmeyen tek şey oyunun hızı. Yakın zamanda Sonic Forces, oyuna yeni eklenen düşman Infinite'i yeni bir video ile duyurmuştu. Gödüğümüz kadarı ile söyleyebiliriz ki Sonic2in en büyük ve zorlu düşmanı olacak gibi görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Sonic Mania ile oyun dünyasına geri dönüş yapan Sonic, 90'ların retro havaı ile olumlu geri dönüşler almıştı.

Sonic Forces, Aralık 2017'de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için çıkış yapacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 05:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic Forces için kısa bir "Tag" videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir