Sonic Generations için yeni bir DLC geliyor

Ege ERKEK 15.07.2015 - 13:25
Shia Lebeouf'un motivasyon konuşması her yerde!
1 Kasım 2011’de çıkan Sonic Generations için yeni bir ek içerik üreten Sega, çalışmalarını sürdürdüğü “ Sonic Shia Lebeouf” isimli DLC adına bir video yayımladı.

Yayımlanan videoda, Sonic’in baş düşmanı Doctor Eggman, yine Sonic’in peşinden gitmeye ve onun başının belası olmaya devam ediyor. Sonic’i yalnız bırakmayan Sega, Sonic’in arkadaşlarını da oyuna dahil etti. Oyuna dahil olan karakterler : Amy Rose, Knuckles, Tails, and Shia LeBeouf.


Hazır Sonic gündeme gelmişken bir röportaj veren Sega’nın CEO’su Hajime Satomi şunları söyledi : “Sega 1990’lı yıllarda bilinen bir marka ve bilinen bir oyundu fakat sonradan insanların bize olan güvenini kaybettik, geriye saygınlığımız dışında hiçbir şeyimiz kalmamıştı. Biz yeniden insanların bize olan güvenini kazanmak istiyoruz ve yeniden bir marka olmak istiyoruz.”

Sonic Generations, PlayStation 3, Xbox 360, 3DS ve PC kullanıcıları için geliştirilmişti. Bu DLC ile bir nebze olsun yenilenen Sonic Generations’a yenilik getirebilen bir ek içerik mi yoksa etkisiz bir içerik mi olacak hep birlikte göreceğiz.

Henüz çıkış tarihi belli olmayan DLC hakkındaki videoyu izlemenizi tavsiye ederiz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2024 05:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2015 22:31
gereksiz. ama samimi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic Generations için yeni bir DLC geliyor
İlginizi Çekebilir