South Park'ın hedefi yine Kanye West

Hakan Hervenik 25.09.2017 - 11:29
Kanye çok kızacak.

Uzun bir zamandır beklediğimiz South Park: The Fractured But Whole, sonunda gold oldu. Yani, yapımı tamamlandı ve dağıtım için hazırlanıyor. Ekim'de çıkışını yapacak olan oyun için ise Ubisoft yeni bir video yayınladı. Yayınlanan videoda ise South Park'ın hedefi Kanye West ve geçtiğimiz yıllarda annesi için yaptırdığı oyun.

South Park yine Kanye West ile uğraşıyor

Aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi, videonun temelinde konuşan, altın kolyeli gay fish karakteri ve annesi bulunuyor. South Park izleyenler ise bu karakterin Kanye West olduğunu ilk bakışta anlayabilir. Karakterimizden annesini cennete götürmesi için yardım isteyen balık, Flappy Bird ve Robot Unicorn Attack oyunlarına da gönderme yapıyor. Göze zararsız görünse de Kanye'nin South Park geçmişinin göz önünde bulundurursak biraz sert kaçabilir.

Eğer benzerlikler sizin için yetersizse, South Park'ın yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone Ubisoft'un 2016 E3 basın konferansında bu konu için Kanye West'in bir repliğini kullanıyor. South Park'ın bu tarz konular için yorum yapması beklenen bir durum. South Park: The Fractured But Whole, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 17 Ekim'de çıkıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 16:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
RealPlumber
RealPlumber 25.09.2017 12:10
Motherf****** gay fish!
Kalan Karakter: 300 Gönder
South Park'ın hedefi yine Kanye West
İlginizi Çekebilir