Sunless Sea, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 25.02.2021 - 18:40
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da, rol yapma oyunu Sunless Sea ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu. Keşif, yalnızlık ve devamlı ölme temalarını konu alan ve Fallen London'ın ödüllü Victoria Dönemi Gotik evreninde geçen macera rol yapma oyunu Sunless Sea, 25 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak. 4 Mart Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Sunless Sea, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Ayrıca önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu da belli oldu. Eugen Systems tarafından geliştirilen ve yayınlanan gerçek zamanlı strateji simülasyon oyunu Wargame: Red Dragon, 4 - 11 Mart tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak.

Sunless Sea

Sunless Sea, keşif, etkileyici hikâye anlatımı ve devamlı olarak ölmeye odaklanan gotik korku türünde bir rol yapma oyunudur. Dev yengeçler, önsezili buz dağları ve yarasa sürüleri işini bitirmezse, kadim okyanus seni çağırıyor. Bu sularda yelken açma cesaretine sahip olanları da değerli ganimetler bekliyor. Oyunda lanetli Doktor (Haunted Doctor) ve Kaygısız Topçu (Irrepressible Cannoneer) gibi görevlileri işe alacaksınız. Onları konuşmaya ikna edebilirseniz her birinin size anlatacak hikâyeleri var. Bu karanlık ve engin denizde çok vakit geçirirsen, mürettebatın korkunun pençesine düşer ve en nihayetinde akıllarını yitirirler. 350.000'den fazla kelimeden oluşan hikâyeleri ve sırlarıyla dolu, derin ve zorlu bir dünyada babanızın kemiklerini bulacaksınız. Oyunda yelken açma cesareti gösterip kaybeden ve ara sıra da olsa kazanan denizciler arasında efsaneleşeceksiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2024 20:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sunless Sea, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir