Super Mario Bros. Wonder duyuruldu

Ersin Kılıç 22.06.2023 - 15:56
Nintendo düzenlediği yeni Direct sunumunda daha önce ilk bilgileri gelen yeni 2D Mario oyunu Super Mario Bros. Wonder'ın duyurusuna da imza attı.

Nintendo dün akşam saatlerinde yeni bir Direct sunumuna imza attı ve bu sunumda birçok oyun duyuruldu. Tabi gözler daha önce bazı bilgileri ortaya çıkan 2D mario oyunundaydı. Super Mario Bros. Wonder adı ile duyurulan bu oyun Mario'ya yeni power-up özellikleri katıyor.

Super Mario Bros. Wonder videosu yayınlandı

Nintendo Switch için çıkacak oyun özellikle Wonder teması ile oyun alanınında ne kadar değişiklik gösterdiği konusunda dikkat çekiyor. Ayrıca Nintendo animasyonlar konusunda da daha önce rastlamadığımız bir tama kullanmış. Videonun sonunda ise Mario'nun oldukça farklı yeni power-up özelliği de gözüküyor. Oyunun videosu ve açıklanan bilgileri şu şekilde;

2D yana kaydırmalı Super Mario Bros. oyunlarının bir sonraki evrimi Nintendo Switch'e geliyor. Oyunda bir Wonder Flower’a dokunduğunuzda, dünyanın mucizeleri açılır - borular canlanabilir, düşman orduları ortaya çıkabilir,karakterler görünüşlerini değiştirebilir. Her bölümde heyecan ve farklı sürprizler sizleri bekliyor. Super Mario Bros. Wonder, Mario, Luigi ve Toad gibi tanıdık karakterlerin yanı sıra oynanabilir karakterler olarak Princess Peach, Princess Daisy ve Yoshi bulunuyor.

Ayrıca, Super Mario Bros. Wonder, Mario'nun Elephant Mario'ya dönüşmesine olanak tanıyan en yeni güçlendirmesi de ortaya çıkıyor. Bu oyun başka hangi mucizeleri içerebilir? Daha fazla detay daha sonra paylaşılacak. Super Mario Bros. Wonder, 20 Ekim'de Nintendo Switch için çıkıyor. Ön siparişler bugün Nintendo eShop'ta başlıyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 21:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2023 16:48
2D olması daha güzel olmuş. Marşı ruhu Burdur sonuçta. Basit 2D macera.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2023 22:52
Rayman son oyunlarına benzemiş, güzel de olmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2023 22:16
Geliyor benim oyun. Var mı sidescrolling gibisi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Mario Bros. Wonder duyuruldu
İlginizi Çekebilir