Tales of Berseria Batıya geliyor!

İsmet Ergül 21.12.2015 - 15:19
Bandai Namco oyunlarını batıya hazırlıyor!
Tokyo, Japonya'da gerçekleşen Jump Festa 2016 etkinliği devam ederken, Bandai Namco verdiği haber ile Japonya dışındaki hayranlarını mutlu etti. Birbirinden farklı oyunların geliştirileceğinin haberini veren Bandai Namco, Tales serisinin on altıncı oyunu olan Tales of Berseria'nın da ilk önce Kuzey Amerika'ya, ardından da Avrupa'ya geleceğinin haberini verdi. Tales of Berseria dışında Kuzey Amerika ve Avrupa için Jojo Eyes of Heaven, God Eater: Resurrection ve God Eater 2: Rage Burst gibi oyunların PlayStation 4 ve PS Vita'ya gelmesi bekleniyor.

Tales of Berseria oynanış olarak önceki Tales oyunlarına benzese de hikayesi tamamen farklı bir olayı konu alacak. Velvet isimli kadın karakterimiz bir zamanlar sıcak ve mutluydu, ancak Tales of Berseria'nın hikayesinin başlangıcından tam olarak üç sene önce yaşadığı travmatik bir olay yüzünden kalbinde sadece nefret ve kızgınlığa yer ayırmış biri. Duyguların ve mantığın bol bol çarpıştığı, bizleri çok daha karanlık bir Tales evreni bekliyor. Tales of Berseria'nın oynanışı Ninja Theory'nin geliştirdiği DmC'nin oynanışına benzediğini de bahsetmeden edemeyeceğim.

2016'da bizleri birbirinden farklı Bandai Namco oyunları bekliyor! 2016'da hem PC hem de PlayStation 4 için beklenen Tales of Berseria'nın yeni fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz;


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 02:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2016 23:19
tam olarak çıkış tarihi verildimi oyunun?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tales of Berseria Batıya geliyor!
İlginizi Çekebilir