TaleWorlds yeni ofisini inşa ediyor

Atıf Doğan Özcan 21.06.2022 - 10:10
Türkiye’nin en büyük oyun stüdyolarından birisi olan TaleWorlds yeni ofisini inşa ediyor. Hacettepe Teknokent içinde yer alan yeni ofis oldukça büyük.

Türk oyun firması büyümeye devam ediyor. Mevcut merkezi ODTÜ Teknokent Ankara’da yer alan TaleWorlds yeni ofisini inşa ediyor ama bu sefer Hacettepe Teknokent içinde. Mount & Blade’nin geliştiricisi hem iş gücü olarak hem de ofis olarak büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

TaleWorlds yeni ofisini inşa ediyor, oldukça şık ve modern bir yapı olacak

Mount & Blade II: Bannerlord ile adından çok fazla söz ettiren firma büyümeye devam ediyor. Son 6 ay içerisinde personel sayısında %5 gibi bir artış gözlendi. Bu büyümeyle beraber TaleWorlds yeni ofisini inşa ediyor. Mart 2020 tarihinde erken erişe açılan Bannerlord, farklı rekorları kırmış ve eş zamanlı 200 bin oyuncuya ulaşmıştır. 

TaleWorlds yeni ofisini inşa ediyor

Yeni ofisin yapısına baktığımızda oldukça şık ve modern bir tasarıma sahip olduğu hemen göze çarpıyor. İdeal bir çalışma alanına sahip olacağı bina detaylarını incelediğimizde ortaya çıkmakta. Çalışanlar için birden fazla sosyal alanında bina tasarımda yer alması oldukça olumlu bir etki bırakıyor. Bina alanı 6,120 m2 olarak açıklandı ve projeyi hayata geçiren firma Alka Proje Tasarım ve Mimarlık şirketi oldu.

TaleWorlds firması sadece yeni ofisi ile kendinden söz ettirmiyor, çok yakında Bannerlord’un konsollar sürümünü çıkaracağı haberiyle de oldukça gündemde. Firma oyunun tam sürümü ve konsollar için çıkış tarihi konusunda net bir tarih vermekten şimdilik kaçınıyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 09:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
TaleWorlds yeni ofisini inşa ediyor
İlginizi Çekebilir