Taş Devri'nden kalma PS4 nasıl olurdu?

Ersin Kılıç 18.02.2016 - 13:53
O zamanda konsol ancak böyle olur
Ubisoft, önümüzdeki hafta resmi çıkışına kavuşacak olan Far Cry Primal için oldukça keyifli bir video ile karşımıza çıktı. Firmanın Far Cry Primal için yayınladığı bu yeni video, Taş Devri'nde oyun konsolunun nasıl olacağını gözler önüne sermiş.

Nick Roberson isimli taş ustası tarafından her detayı düşünülerek oluşturulan Playstation 4 dışında konsolun Dual Shock 4 kumandaları da taş ile yapılmış. Konsepte uygun bir platforma konan bu taştan Playstation 4'ün gerçekten şahane durduğunu kabul etmek gerek. Konsol dışında taş ile yapılan televizyon, içecekler ve pizza kutusu da dikkat çekiyor.

Bu başarılı çalışmanın videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 14:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
ultrAslan
ultrAslan 18.02.2016 19:36
Makalele hani o konsol tarihinin en kötü konsolları dediğin makineler var ya (ps4 için konuşacağım) tarihin en hızlı satış rakamlarına ulaşmış konsolları. Istersen yavaş git biraz. Bu kadar dandik olsalardı eğer ne bu kadar fazla satabilirlerdi ne de firmalar böyle konsollar çıkarmaya cesaret edebilirdi. Ayrıca o kadar içi boş bir söylemde bulunmuşsun ki yani sana yazacağım her kelime aslında senin için çok değerli. Konsol tarihinin en kötü konsolları derken yani ne demek bu? Neye göre kötü kime göre kötü? Ne bekliyordun da neyi bulamadın? Bu tarz bir söylem daha 2.5 senelik konsollar için çok acımasızca ve düşüncesizce hiç kusura bakma. Eğer bu gün bir xbox 360 efsaneyse bir ps3 efsaneyse bunu ilk 2 senede yapmadılar. Galiba bunu da pek bilmiyorsun. Yani bak şunu dersin anlarım ; mesela bu konsollar bence bu güne kadar çıkmış ve kendi dönemi içerisinde en zayıf donanıma sahip konsollardı. Veya bu konsollar exclusive oyun açısından son derece yetersiz konsollar olarak tarihe geçti (ki bunu söyleyecek kadar bilgisiz ve tecrübesiz olduğuna inanmıyorum çünkü daha 2.5 senelik makineler bunlar). Veya bu konsollar şimdiye kadar oyun paralarıyla belimi ciddi şekilde büken tek makineler oldu. Bak bunlar olabilir. Ama sen gidip tarihin en kötü konsolu dersen sana bu lafını yediririm işte. Geçmiş yıllarda belki bilmezsin piyasaya çok büyük markaların konsolları çıktı. Çok az sattılar çok berbat stratejilerle pazara surüldüler. Veya standart cd okuyucusuna geçmeyip rekabet etmeye çalıştılar. Işte konsol tarihinin en başarısız ve kötü konsolları bunlar oluyor. Xbox one ve ps4 gibi milyonlarca satmış, son derece memnun kalınmış, grafikleriyle kesinlikle ama kesinlikle sırıtmamış ve çoğu zaman tatmin etmiş, şimdiye kadar yapılmış en güzel gamepadlerle piyasaya sürülmüş, onlarca exclusiveyi çatısı altına toplamış ve bu 2.5 senede bir kaç tane özel oyunu çıkmış ve önümüzdeki en az 5 senelik süreçte daha üzerine en az bunun iki katı daha oyun gelecek olan makinelere afedersin ama tarihin en kötü konsolları demek son derece talihsiz bir söylem olmuş. Biraz ne dediğinin farkına var ve düşün. HA ŞIMDI BU YAZDIĞIMDAN KOBSOL TARİHININ EN IYI MAKINELERI BUNLAR ALGISINI DA ÇİKARMA. Ama dediğin gibi de bunlar konsol tarihinin en kötü makineleri değil. Bunu git yabancı bir forumda söyle veya aklına gelebilecek herhangi bir sosyal mecrada paylaş insanlar sana bir taraflarıyla gülerler. Hadi bakalım benim diyeceklerim bu kadar. Bir şey derken keşke biraz daha düşünsek problem kalmazdı.
warehouseman
warehouseman 20.02.2016 15:16
Birader niye senin her olduğun yerde tartışma var,sorun sendemi MK okurlarındamı?
ultrAslan
ultrAslan 19.02.2016 13:27
Bu tür bir işsizim ben. Beğenmedin mi?
akif1
akif1 18.02.2016 20:39
Uzun yazmış kesin doğrudur. Bu arada sen ne tür bir işsizsin?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2016 00:05
Konsollar güzel sattı hatta şöyle diyebilirim. Nvidia karşısında güzel başarı elde ettiler... Bakın The Division geliyor gelmesine fakat PC grafiklerinin PS4 den farkı neredeyse yok, Batman Arkham Knight sanki bilerek sabote edilmiş gibi...2 adet konsol parası vereceksin ki,PS4den az dahagüzel olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
makaleLe
makaleLe 18.02.2016 19:07
konsol tarihinin bence en kötü konsolları ps4 xbox one nintendo wii yani o kadar berbatki tarih bir daha göstermesin, konsollar bitsin böyle kötü konsollar göstermesin.
Bide yazık adam uğraşmış o kadar, zamanına yazık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2016 18:24
Zaten taş gibi kosoldu iyice taş oldu😌
Kalan Karakter: 300 Gönder
Taş Devri'nden kalma PS4 nasıl olurdu?
İlginizi Çekebilir