The Master's Pupil Ön İnceleme

Tunay Şahin 21.07.2023 - 17:47
Steam ve Switch'e gelen Claude Monet bulmaca oyunu The Master's Pupil, maceranızdaki tuval son fırça darbeleri için hazır.

Avustralyalı geliştirici Pat Naoum, Claude Monet'nin hayatını zengin çeşitlilikte ilgi çekici görseller ve dinamik ses manzaraları aracılığıyla takip eden elle boyanmış bulmaca macerası The Master's Pupil'i çok yakında piyasaya sürülüyor.

The Master's Pupil - 1

The Master's Pupil Ön İnceleme

28 Temmuz 2023'te Steam'de Windows ile Mac için, Nintendo Store üzerinden de Switch için yayınlanacak olan The Master's Pupil'de oyuncular, Claude Monet'nin gözünden, onun karmaşık dünyasında gezinerek birçok başyapıtını tamamlamasına yardımcı olacaklar.

Elle boyanmış muhteşem bir manzarayı keşfederken, ilerlemek için çözmeniz gereken renk, fizik ve uzay içeren bulmacalar bizleri bekliyor. Claude Monet'nin hayatı boyunca birçok deneme ve sıkıntı ile karşılaşması gibi, oyun da her seviyede daha zorlu ve karmaşık hale geliyor ve usta sanatçının gözlerini kurtarmak için bir savaşla sonuçlanıyor.

The Master's Pupil - 2

The Master's Pupil, Claude Monet'nin duygularını ve hikayesini incelikle aktarmak için kelimeler yerine ses, oyun ve görsellerin mükemmel bir karışımını kullanarak sanatı öne ve merkeze koyuyor. Oyunda ilerledikçe ve zorlukların üstesinden geldikçe, oyuncular çarpıcı arka planlar, büyüleyici müzikler ve Monet'nin kendi eserleriyle sürekli olarak ödüllendirilecek ve ustanın hayatının benzersizliğini keşfeden unutulmaz bir oyun deneyimi yaratacaklar.

Bu inanılmaz dönüm noktası hakkında konuşan oyunun tek geliştiricisi Pat Naoum, "Lansmana bu kadar yaklaşmış olmak beni hem heyecanlandırıyor hem de geriyor. Hala oyuna mümkün olduğunca cilalıyorum, ancak herkesin oynaması için heyecanlıyım" dedi.

The Master's Pupil - 3

The Master's Pupil hakkında detaylı bilgi

The Master's Pupil, Claude Monet'nin göz küresinin içinde geçen, elle boyanmış bir bulmaca oyunudur. Oyuncular sanatçının gözünde seyahat ederken, empresyonistin hayatı hakkında daha fazla bilgi edinecek, en ünlü tablolarından bazılarını yeniden keşfedecek ve en büyük başyapıtlarını tamamlamasına yardımcı olmak için mücadele edecekler. 

Tek başına Pat Naoum tarafından geliştirilen The Master's Pupil, Screen Australia tarafından finanse edilmiş. Fizik, renk karıştırma ve zamanlama içeren 80'den fazla bulmaca ve konuşma olmayan bir ses ortamı içeren oyun, benzersiz bir interaktif deneyim vaat ediyor.

The Master's Pupil - 4

Elle boyanmış ve ustalıkla hazırlanmış olan bu oyunun neredeyse her parçası, dünyaya aktarılmadan önce gerçek hayatta gerçek bir boya fırçası kullanılarak özenle yapılmış. Sonuçlar, Monet'nin çalışmalarını anımsatan ve geliştiricinin kişiliğiyle dolu benzersiz görsellerdir.

Oyunda Claude Monet'nin hayatını daha önce hiç yapılmamış bir şekilde deneyimleyeceksiniz. Karmaşık 3D mekanlarda gezinirken, ressamın hayatı hakkında daha fazla bilgi edinip, bağımsız besteci Steven W Schouten tarafından üretilen zengin bir ses ortamına dalacağız.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 16:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2023 05:18
ben de size bir bilgi vereyim. Twitterda kendisinden gördüm. Adam 7 yıl harcamış bunun için.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Master's Pupil
İlginizi Çekebilir