The Quiet Man'in yapımcısından oyuncular için mektup var

Ahmet Özçilingir 3.07.2018 - 11:35
Kelimeler... kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor

Square Enix E3 2018 sunumunda duyurulan The Quiet Man, heyecan ve merak uyandırmıştı.  Square Enix ve Human Head Studios tarafından geliştirilen oyun ile ilgili çok fazla bir şey bildiğimizi söyleyemeyiz. Yayınlanan duyuru fragmanının dışında, oyunun yapısı ve oynanış dinamikleriyle ilgili ve duyuru tarihi bilgisi elimizde yok. Geçtiğimiz güne kadar çıkış videosunun ardından adına yakışır biçimde sessizliğe gömülen The Quiet Man bu sessizliğini bozdu ve oyunun yapımcısı Kensei Fujinaga oyuncular için bir mektup yayınladı.

The Quiet Man'in yapımcısı Kensei Fujinaga'dan oyunculara mektup var

Oyunun yapımcısı Kensei Fujinaga oyuncular için bir mektup yayınlayarak, The Quiet Man'in nasıl bir oyun olduğu ile ilgili az da olsa bilgi verdi. Yayınlanan mektup şöyle;

"“Kelimeler” gerçekten şaşırtıcı. Dünyayı değiştirme gücüne sahipler. Bu inkar edilemez. Benim için şahsen, kelimeler ender oldukları kadar değerlidir. Yani, inanıyorum ki, insanlar kelimelerin ötesinde birbirlerine bağlanabilir - örneğin, bir bebeğin, güvenli ve sevildiğini bilmek için sadece annesinin gözlerine bakması yetebilir.  

Kelimeler bilinci şekillendirir; hatta, kimisi“sözlerin hayat olduğunu” söylerdi. Peki ya böyle bir hayatı bir kenara bıraksak? Ya, onlarsız birbirimizi anlayabiliyor olsaydık, yürekle kalbe, ruhtan, ruha ve birbirimizin gözlerine bakarak, bu kadar saf bir bağ oluşturabilir miydik? Bu kavram, The Quiet Man'ın özünde yer almaktadır. Sözlerin ardında kalan duygular terk edilir, hatta sözsüz olarak aktarılabilecek duygular - bunlar bu yaşamda gerçekten önemli olan duygular değil midir?" Bakalım bu gizemin ardından nasıl bir oyun çıkacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2018 20:32
bu optimistlik ile insanlar yıllarca nasıl yaşıyor ben hayret ediyorum,sanki paralel evrendeler sanki yaşadığımız dünyada yaşamıyorlar,dayı fazla kasmış,adam gibi oyun çıkart oynayalım baş tacı yapalım
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Quiet Man yapımcısı Kensei Fujinaga'dan oyunculara mektup var
İlginizi Çekebilir