The Secret World'den haberler var...

Can Arabacı 4.02.2014 - 09:22
Tokyo yolcusu kalmasın!
Geçtiğimiz günlerde FunCom'un karıştığı finansal kriz nedeniyle akıbetinden endişe duyduğumuz The Secret World'de işler (en azından şimdilik) yolunda gibi gözüküyor. Oyunun Tasarım Yönetmeni Romain Aimel'in yayınladığı Ocak ayı mektubunda oyunun geleceği için planlanan geliştirmelerden bahsediliyor.

Buna göre The Whispering Tide, yani Bird of the Zero Point Pathogen'e karşı yapılan açık raid'in son kısmı önümüzdeki birkaç gün içerisinde yayında olacak. Oyuncuların test sunucularında verdikleri geri bildirimlere göre maksimum oyuncu sayısı 40'a indirilmiş ve bu sayede oyunun çok fazla oyuncuyu kaldıramayıp yavaşlamasının önüne geçildiği umuluyor. Bu raid dövüşü her 3 saatte bir 30 dakikalığına aktif olacak. Katılmak için "Flappy'nin" inine girmeniz yeterli. Yarım saatlik süreç içerisindeki ilk zaferiniz herkese ödül çantası ve bazı ekstralar verecek, ancak yarım saatlik süreç bitmeden şansınızı tekrar denemek isterseniz alacağınız ödül azalacak.

The Secret World'den haberler var...
Onun da ötesinde bir de Issue #9'un asıl bombası olan Tokyo var tabii. FunCom an itibariyle Issue #9'da yer alacak NPC'lerin seslerini kayıt etmekle meşgul ancak öte yandan yeni görevler, yeni yaratıklar ve hatta nadir bosslar da yüzeye çıkmakta. Eğer Japonca'nız köreldiyse tazelemek için tam zamanı olduğunu fısıldayan Aimel, Issue #9'un yeni araştırma görevleriyle oyuncuları zorlayacağını ve uzun saatler boyunca meşgul edeceğini de iddia etti.

Issue #9'la aynı anda geliştirilen Issue #10'da ise Tokyo hikâyesi devam ediyor olacak ve şehrin yeni alanlarını ziyaret etme şansı edineceğiz. Tokyo'nun ve oyunun ilk büyük hikâyesinin bitişini ise Orochi Tower'da, Issue #11'le birlikte yapacağız. Tabii "ilk büyük hikâyesinin bitişi" ifadesinin kullanılması bunun devamının da olacağına işaret ediyor.

Kısacası anlayacağınız FunCom'daki finansal kriz The Secret World'ü geliştiren takıma çok da etki etmemiş gözüküyor. Zira önümüzde bizi daha aylarca oyalayacak kadar dolu içerik var anlaşılan...
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 13:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Secret World'den haberler var...
İlginizi Çekebilir