The Witcher 2'nin esin kaynağı belli oldu

Murat Halilbeyoğlu 4.04.2011 - 13:38
Oyunun yapımcısından ilginç kıyaslamalar
CD Projekt'ten Tomasz Gop, yaklaşmakta olan RPG oyunu The Witcher 2: Assassins of Kings oyununu From Software'in zorlu ve karanlık oyunu Demon's Souls'dan esinlendiklerini belirtti.

"Geçtiğimiz zamanlarda bizi net olarak Heavy Rain'in mi, Demon's Souls'un mu yoksa Arkham Asylum'un mu etkilediği söyleyemeyiz, tahminen hepsinin karışımıdır."

"Ama kesinlikle herkes oyunda Demon's Souls'dan bir şeyler bulabilecek. Örneğin rakiplerinizi otomatik olarak ölçeklendirmiyoruz. Dolayısı ile kıyaslayacak olursak Demon's Souls kesinlikle bu konuda idealdir."

Oyunun kıdemli yapımcısı, geliştirme ekibinin bizim katılamadığımız savaşların olması ve olgun bir hikaye anlatımından vazgeçmemesinin sebebinin de From Software'in yaklaşımıyla aynı olduğunu belirtti.

The Witcher 2'nin esin kaynağı belli oldu
"Size ne yapmanız gerektiğini söylemeyen oyunları herkes sevmez. Ama öte yandan insanlara sürekli olarak bunun bir yetişkin oyunu olduğunu, bunun olgun bir oyun olduğunu söylüyoruz."

"Dolayısıyla Witcher 2'nin gençler tarafından çok hevesle oynanacağını söyleyemem, ama bu o kadar da kötü bir şey değil."

"Sanırım biz erişebilirlik kurallarından fazla ödün vermeyen ender firmalardan bir tanesiyiz. Dolayısı ile bu yönden From Software'e benzeyebiliriz. Bu iyi bir kıyaslama olur."
Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 22:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher 2'nin esin kaynağı belli oldu
İlginizi Çekebilir