The Witcher 3'ün genişleme paketinin bilgileri ortaya çıktı

İsmet Ergül 9.05.2016 - 02:55
Çıkış tarihine az kalmış meğerse
The Witcher 3'ün tadı halen damağımızdayken, oyunun genişleme pakedi hakkında bugün Steam üzerinden yeni bilgiler edinebildik. Steam'in bu bilgileri sızdırdığı söylense de, CD Projekt'in bu durumdan haberdar olduğu düşünülüyor.

The Witcher 3'ün genişleme paketinin bilgileri ortaya çıktı
30 Mayıs'ta oyunculara sunulacağı belirtilen Blood and Wine isimli genişleme pakedinin 20 saatlik bir oynanış süresini içereceğinden de bahsediliyor. Ancak dikkatimizi çeken bir diğer detay ise, açıklamalarda geçen 'final quest' yani 'son görev' cümlesi. Toussaint isimli bölgenin başkenti Beauclair'deki esrarengiz cinayetleri inceleyecek olan Geralt'ın hikayesi anlaşılan Blood and Wine ile sona erecek. Genişleme pakedinin yakında çıkmasına sevinsek mi, üzülsek mi bilemedik.

The Witcher 3'ün genişleme paketinin bilgileri ortaya çıktı
Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 08:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2016 10:08
The Witcher serisini aldıkları onlarca ödülle zirvede bırakıyorlar ve Cyberpink 2077 gibi bomba bir oyun üzerinde çalışıyorlar.
Daadsy
Daadsy 11.05.2016 20:56
Rahro. Hocam senin hiç anlamamışsın bu oyunu ozaman. Nediyim birşey diyemiyorum. Ben bu oyunu ormanı dolu olsun diye oynamıyorum konusu ve ara minik konuları için oynuyorum. Kafama göre ormana gidip mükemmel süprizlerle karşılaşmak için oynamıyorum. O gözle bakarsan boşgörünebilir. Ana görev bittiktensonra soruişaretlerinin çoğu tırt orasına katılıyorum ama daha ne yapmalarını beklerdin? Eşşek kadar harita var koy koy bitmez. Beni 90 saatin üzerinde oyalayan bir oyun witcher 3 bence boş değil.
Vorador
Vorador 11.05.2016 20:41
Ne boş bir dünya mı? Sen hangi geniş dünya oyununda bu kadar dolu bir dünya gördün?
Vorador
Vorador 10.05.2016 20:46
Rahro Uth kardeş haklısın da geniş dünya oyunlarında bu kısımlara genellikle müdahale olur. Çünkü oyun süresi uzadığı için buralardan kısmalara gidiyorlar. Aksi taktirde çok boğucu olmasından çekiniyorlar.
Rahro Uth
Rahro Uth 10.05.2016 16:39
Daadsy,
E herşey hazırdı zaten yalan mı?
Harita demişsin de oralara hiç girmeyelim o ayrı bir şaka zaten. Harita bildiğin bomboş, zindanlar ruhsuz, soru işaretlerine gitmeye değecek bir şey yok. Üstüne üstlük oyun tam bir grind. Her seferinde sana seviyenin üstünde görev veriyorlarki git araştır o boş dünyayı diye yoksa zaten kimse bakmaz o haritanın yüzüne.

ee? geriye ne kaldı ki...
Daadsy
Daadsy 10.05.2016 01:32
Raho. İlk olarak witcher ı hikaye olarak değerlendirmeden bakıyorsan pekte söylenecek birşey yok. Herşey hazırdı gibi komik bir cümle falan sarfetmişsin. Sen bu oyunların bukadar kolaymı yapıldığını sanıyorsun? Witcher 2 ile 3 teki haritabenzerlikleri nekadar? Hangi mekanlar kendini tekrarlıyor? Bana kalırsa sen kendi beceriksizliğini oyuna maletmişsin. Bende tüm witcher serilerini oynadım. 2. oyundaki dövüşmekaniği zorluğu dışında hiç problem yaşamadım. Keza 3. oyunda herhangi bir optimuzasyon problemide yaşamadım. Mutlu mesut bir şekilde bitirdim oyunu. He sen oynanışından memnun olmayabilirsin orasına birşey diyememde. Kalkıp onlarca ödül almış bir firmaya butarz ağır itamlarda bulunmak pek mantıklı gelmedi bana. 10:08 de yazan arkadaşta haklı olarak bu firmanın dahaönce fiyasko bir oyunu olmadığını gözönünde bulundurarak Cyberpunk 2077 nin güzel geleceğini düşünüyor.
Rahro Uth
Rahro Uth 9.05.2016 13:24
Cyberpunk'ın bomba olacağı ne malum?
Bakın millet şunu anlayamadınız siz:
CDPR'ın ne b*k olduğu cyberpunk ile anlaşılacak. Neden mi?
E çünkü witcher evreni zaten vardı, hikayesi, karakterleri, olay örgüsü zaten hazırda vardı. O yüzden CDPR'ı değerlendirirken witcher'ın hikayesine bakmamak lazım, e ozaman neyine bakacağız? Oynanışına ve optimizasyonuna, grafiklere.
-Grafikler: İyi, güzel mis gibi yapmışlar ellerine sağlık.
-Oynanış: 3 oyundur düzeltemediler gitti. ilk oyunda tıklamadan başka bir şey yapmasak bile hiç değilse geralt "usta kılıçcı ya hani" kolay olduğundan iyi hissettiriyordu, iksir sistemi falanda saatlerce sürdüğünden kendini profesyonel canavar avcısı gibi hissediyordun. 2. oyunda bunu mahvettiler. Kılıç dövüşü rezaletti iksir sistemini ise meditasyon zorunluluğu ile mahvettiler. E savaşlar 20-30 dakka sürebiliyor ama iksirler en fazla 5-10 dakka dayanabiliyor? Savaşın ortasında meditasyon yapamadığından oynanışı rezalet bir oyundu ki hele optimizasyon yerlerdeydi. 3. oyunda hala böyle çünkü 1) iksirler eski " önceden iç, profesyonel gibi hazırlan savaşa" mantığından çıkıp normal metin2 pot basma olayına döndü, kılıç dövüşünden bahsetmiyorum bile. Burnunun önündeki düşmana dalmak yerine gidip arkasındaki, 5 metre uzağındaki adama kılıç sallıyor "usta dövüşçümüz" takla atıp yanına gitse hadi gene neyse ama sadece boşa kılıç sallıyor. kaç kere öldüm o yüzden.
-Optimizasyon: 2'de de 3'de de yerlerdeydi hala öyle.

Yani neymiş? CDPR'ı abartmamak gerekiyormuş. Cyberpunk ile ortaya çıkacak ne b*k oldukları.
Ha bu arada, o cyberpink değil Cyberpunk...


(o kadar yazdım yayınlamazsanız üzersiniz beni MK.)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2016 22:34
şu oyunu bile beğenmeyip kötüleyenler var,onayalı kaç ay olmuş hala bütün yan karakterleri hatta haritası hatta mağalarına kadar hatırlıyorum,oyuncuya bu kadar kendini sevdireb bir oyuna bu kadar hakaret etmeyin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Vorador
Vorador 9.05.2016 21:49
Final quest deme. Demeeee.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2016 21:48
Az kalmış. Güzel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2016 11:04
Witcher serisini tamamen bırakcaklarini sanmıyorum cyberpunk tan sonra yeni bir witcher oyunu daha yapabilirler.
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2016 11:45
Aslında zaten şirketin 2017-2021 arasında cyberpunk dışında birtane daha AAA oyun projesi var ama bu yeni bir witcher oyunu mu yoksa başka bir oyunmu olur onu bilemem.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher 3'ün genişleme paketinin bilgileri ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir