Titanic: Honor and Glory için yeni bir video yayınlandı

Alperen Yüksel Altuğ 2.01.2016 - 12:07
Batmaz denilen gemi vardı bir ara...
Titanik yani nam-ı değer Titanic yapıtını izlemeyen var mı?  James Cameron'ın yönetmenlik, senaristlik, ortak yapımcılığını üstlendiği yapıt, ilk olarak 1997 yılında vizyona girmiş; 2012 yılında ise üç boyutlu olarak bir kez daha karşımıza çıkmıştı. Rose Dawson Calvert rolünü canlandıran Kate Winslet ile Jack Dawson rolünü canlandıran her yaştaki kadının hayran olduğu ve ödüller ile yüzü bir türlü gülmeyen  Leonardo DiCaprio arasındaki tradejik aşkı konu alan yapıt, herkesi etkilemeyi başarmıştı. Batmaz denilen ve bu teorinin buz dağı ile sonlanması sonucunda; herkesin "Rose, azıcık kayda Jack de o tahta parçasına çıksın." sözleri askıda kalıyor ve beklenen son ile film bitiyor.

Titanic: Honor and Glory için yeni bir video yayınlandı
Kısaca Titanik filmini sizlere hatırlattıktan sonra, Titanic: Honor and Glory isimli oyunumuza gelelim. Oyun, aslında ilk olarak 2012 yılında yani filmin üç boyut sürümü ile geliştirilmeye başlanmış idi. Crysis 2 için mod olarak geliştirilen Titanic: Lost in the Darkness ismi ile karşımıza çıkacaktı ki, bazı sorunlardan dolayı proje iptal edildi. Fakat, geçtiğimiz Mart ayı içerisinde aynı geliştirici ekip olan Vintage Digital Revival, projeyi devam ettirdiklerini ve isminin de Titanic: Honor and Glory olduğunu açıkladı. Thomas Lynskey liderliğinde geliştirilmeye devam edilen yapıt, Unreal Engine 4 oyun motoru kullanılarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Peki, biz bu oyunda ne yapacağız? Film senaryosundan az da olsa sıyrılan yapıtta; 23 yaşındaki Owen Robert Morgan isimli karakteri canlandıracağız. Oxford University mezunu olan Morgan, hayatında birçok defa suç işlemiş ve bunlarda yakasına yapışmış. Bunlardan kurtulup yeni bir hayata başlamak isteyen karakterimiz, Titanik gemisine bir yolculuğa hazırlanıyor. Fakat, bu gemide de birçok olay ve gizemli suçlar ile uğraşacağımız yapıtta; bir nevi Sherlock Holmes olacağız.

Titanic: Honor and Glory için yeni bir video yayınlandı

Hikaye modunun yanında ise, Tour Mode isimli Tur Modu bulunacak. Hikayeden bağımsız olarak Ttitanik gemisinde özgürce gezip; okyanusun tadını çıkarabilirsiniz. Diğer bir oyun modumuz ise Simulator Mode olarak belirtildi. Adından da anlayabileceğiniz gibi, Titanik isimli ünlü gemiyi kullanabileceğiz; aman ha buz dağına dikkat! Son olarak ise Multiplayer Mode yani çoklu oyuncu modunun da oyunda olacağını belirtelim. Arkadaşlarınız ile hayatta kalmaya çalışacağını oyun modlarının süresi ise tam tamına 2 saat 40 dakika!

2016 yılında
çıkacak olan Titanic: Honor and Glory, Windows ve OS X işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmeye devam ediliyor. Oyunun tanıtım videosunu ve yayınlanan yeni videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 06:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
TuranCetin
TuranCetin 3.01.2016 12:15
Konsola da gelir umarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2016 22:18
Nam-ı değer değilde Nam-ı diğer olmalı Merlin Bey.Saygılar ,sevgiler...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2016 20:27
sitesinden demosu var indirebilirsiniz muazzam olmuş yalnızca birkaç oda var ama gerçekten işçilik harika türk hamamı çok iyi olmuş :) 1gb gibi boyutu var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2016 16:27
Yapımcı ekibin işi ciddiye aldığı her halinden belli eminim çok kaliteli bir yapım olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2016 15:09
Senaryo budur işte
Kalan Karakter: 300 Gönder
Titanic: Honor and Glory için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir