Tower of Fantasy çıkış tarihi açıklandı

Talha Ramazan Yüzmeç 28.07.2022 - 11:36
Tower of Fantasy global sürümü için çıkış tarihi beklenenden erken açıklandı. Oyunun çıkış tarihi bir etkinlik sırasında oyuncuları sevindirecek bir gelişme ile 2022 olarak açıklandı.

Tower of Fantasy azalan kaynaklar ve enerji yoksunluğu insanlığı dünyayı terk etmeye ve verimli topraklarıyla yaşanabilir bir uzaylı dünyası olan Aida'ya göç etmesini konu alan bir oyun olarak piyasaya sürüleceği açıklanmıştı. Oyunun iki popüler kapalı beta döneminin ardında çıkış tarihi resmi olarak açıklandı.

Tower of Fantasy çıkış tarihi 2022 olacak

Tower of Fantasy ilk olarak 2021'in sonlarında Çin'de piyasaya sürülmüştü ve oyun yeni seslendirmesi ve yerelleştirilmiş sürümünün çıkış tarihi bir etkinlikte doğrulandı. Hayranlar bu etkinliğinin bu tarihi açıklamak için yapıldığını iddia etmişti. Oyunun çıkış tarihi şirketin oyunun Twitter hesabından verdiği gizli mesajlardan dolayı Ağustos olarak tahmin ediliyordu, ancak resmi bir açıklama yapılmamıştı. Bu etkinlikte Tower of Fantasy çıkış tarihi 10 Ağustos 2022 olarak açıklandı. 

Tower of Fantasy çıkış tarihi açıklandı

Bazı oyuncular oyunun beta ön kayıt tarihlerini kaçırdıkları için epey üzülmüştü. Ancak şu an oyunun ön kayıtları tekrardan açılmış durumda kaydınızı oyunun resmî web sitesinden yapabiliyorsunuz. Tower of Fantasy'nin içeriği, karakter tasarımları ve keşif mekaniği ile Hoyoverse'in Genshin Impact'i ile karşılaştırılmıştı. Bu karşılaştırma da dikkate değer bazı farklılıklar görülmüştü. Bu karşılaştırmalardan en dikkat çekeni dövüş sistemi oldu. Tower of Fantasy'nin gacha sistemi, karakterlerden çok silah toplamaya odaklanıyor.

 Özelleştirilebilir üç silah elde edebilmeniz ise karakterinizin savaştaki yeteneklerini belirliyor. Bu sistem, Genshin ‘in parti tabanlı temel dövüş sisteminden daha hızlı olarak görülüyor. Oyunda karakterlerin de hikayeleri vardır, ancak bu durum ana karakteriniz için farklı görünümler elde edebilmeniz için tasarlanan savaşçıların yapay zekâ kopyaları olarak karşımıza çıkıyor. Tower of Fantasy ayrıca 180 oyunculu lonca sistemine benzeyen mürettebatlarıyla bünyesinde yüzbinlerce oyuncu içeren bir MMO RPG oyunu olarak tarihe adını yazdırmış gibi gözüküyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 12:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tower of Fantasy çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir