Toy Soldiers: War Chest'te sürpriz!

Ege ERKEK 10.07.2015 - 05:42
Ünlü suikastçı Ezio bizlerle
Assassin's Creed serisinin proje geliştiricisi Ubisoft'un yaptığı duyuruya göre; Assassin's Creed II, Brotherhood ve Revelations yapımlarının ana karakteri Ezio Auditore Toy Soldiers: War Chest oyununa konuk oluyor. Başarılı suikastçı Ezio, bu sefer Toy Soldiers: War Chest yapımında macera kovalayacak. Brotherhood suikastçılarının yanında dövüşecek olan Ezio ve arkadaşları, rönesans döneminden kalma silahları kullanacak ve gizlenmek için savaşacak. Ubisoft, Ezio dışında G.I. Joe oyununun karakterlerinden Cobra Commander'ın da oynanabilir karakter olacağını açıkladı. 

Toy Soldiers: War Chest'te sürpriz!
Aksiyon, kule savunma yapımı olan Toy Soldiers: War Chest, Toy Soldiers serisinin üçüncü üyesi. Strateji tabanlı ordu yönetiminin bulunduğu yapım tekli ve çoklu oyuncu oyun modlarını içerisinde barındırıyor. Bu yaz içerisinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak olan oyun için çeşitli kampanyalar mevcut. İçerisinde 8 karakter bulunan Hall of Fame Edition'ı 30 dolara satın alabilir ya da her orduyu satın almak için ordu başına ayrı ayrı 5 dolar vererek ordulara sahip olabilirsiniz.

Eğer Cobra Commander'ı, Ezio'yu ve He-Man'ı istiyorsanız "Legendary Heroes" paketine 15 dolar ödemeniz gerekmekte.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2024 13:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2015 19:34
Ubisoft R.I.P.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2015 03:09
Artık ubisoft hiç ilgimi çekmiyor.O kadar kaynaklı bütçeli bir firma ucuz işlerle para kazanmaktan başka bir düşüncesi yok.Büyük bir firma ama kesinlikle kalitesiz.Ağzımızı açık bırakacak zevkten dört köşe olmamızı çok kolay sağlarlar ama parayı zaten kazanıyoruz diye gerek duymazlar.Yazık...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Toy Soldiers: War Chest'te sürpriz!
İlginizi Çekebilir