Undertale 3D geliyor

Hürcan Köse 14.01.2016 - 11:28
Üstelik farklı bir hikaye ile
Rus oyun geliştiricisi Edik Zykov, Undertale için fan yapımı bir mod ile uğraşıyo. Şimdilik modun isminin Undertale 3D olduğu biliniyor.

İsmi bir yana, oyun aslında 2.5D olacak. Zaten Undertale'in halihazırda olan harita ve modellerini alıp farklı bir görüş açısından biz oyunculara sunmayı amaçlıyor. Zykov, önceki oyunu olan Yume Nikki 3D'de de bu tekniği kullanmıştı.

Undertale 3D geliyor
Şunu söylemekte de fayda var; Undertale 3D direk olarak bildiğimiz Undertale'in remake versiyonu olmayacak. Zykov, Siliconera'ya verdiği röportajında oyunun Undertale'in hikayesinin birebir aynısı olmayacağını, bir spin off işi olacağını söyledi. Spin off ne diye soracak olursanız, ana hikayeyi ve temayı kullanarak yapılan farklı bir hikaye diyebiliriz. Yani orijinal Undertale ile bağdaştığı noktalar olacaktır ama kesinlikle aynısı olmayacağını söylüyor.

Undertale 3D geliyor
Undertale 3D'nin hikayesi de yapımıyla oldukça yakından alakalı. Bir gün aniden Undertale'in klasik yeraltı dünyası boyut değiştiriyor ve karakterler ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Kötü bir varlık bu 3D gücünü kullanarak gerçek dünyaya gitmeye ve oyuncuyu yenmeye çalışacakmış. Frisk de bunu engellemeye çalışıyor. Şimdilik Undertale 3D'nin bitişiyle ilgili kesin bir bilgi yok. Zykov'un sitesinden gelişmeleri takip edebilirsiniz.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 17:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2016 20:12
uğraşıyo (???)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Undertale 3D geliyor
İlginizi Çekebilir