Ünlü espor oyuncusu finalde ağladı

Furkan Güler 6.11.2017 - 10:59
League of Legends'ın efsaneleşen oyuncusu üzüntüsünü gizleyemedi.

League of Legends şüphesiz dünyanın en çok oynanan oyunu olmuş durumda. Geride bıraktığımız günlerde düzenlenen dünya şampiyonası ise oyunun şanına yakışacak bir şekilde düzenlendi. Riot Games'in görkemli sunumları ile açılışını yapan turnuvada SK Telecom T1 ve Samsung Galaxy takımları kıyasıya mücadele etti. Ancak maçların ardından Samsung Galaxy takımı turnuvayı 3 - 0 gibi ezici bir skor ile şampiyon olmayı başardı. Pekin Ulusal Stadyumu'nda gerçekleşen turnuvayı 80 bin kişi izledi.

League of Legends'ın efsane oyuncusu turnuvadan sonra ağladı

Ancak turnuvanın ardından League of Legends tarihine geçen Faker, turnuvayı kaybettiği için ağladı. Aylarca sadece çok kısa bir an için çalışan ünlü oyuncu, üzüntüsünü kameralar karşısında gizleyemedi. Katıldığı her turnuvada şampiyonluk ile ayrılan oyuncu, muhtemelen önümüzdeki sene daha iyi çalışarak turnuvaya hazırlanacaktır.

1907 Fenerbahçe takımı da Samsung Galaxy ile aynı gruptaydı

Dünya Şampiyonu Samsung Galaxy, şampiyonanın grup aşamasında 1907 Fenerbahçe Espor ile aynı grupta mücadele etmişti. Sarı-lacivertli takımımız, grupta Samsung Galaxy ile oynadığı son maçta rakibini neredeyse mağlup ediyordu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 03:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2017 16:15
dertlerine bak adamlar her an kuzey koreden balistik füze yiyebilirler bir finalde kaybettiği için ağlıyor :D zaten 4-5 yıldır sürekli şampiyonlar,kaybetmekde doğanın kanunu hıyar faker
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2017 13:02
ahahahahahaahah
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü espor oyuncusu finalde ağladı
İlginizi Çekebilir