Valkyria: Azure Revolution'dan yeni hikaye fragmanı

Hürcan Köse 18.11.2016 - 10:11
Demo kayıtları için son iki gün
Son zamanlarda adını sıkça duymakta olduğumuz Sega, bugün yeni oyunu Valkyria: Azure Revolution için resmi YouTube hesabından yeni bir hikaye fragmanı yayınladı.

Valkyria'yı takip ediyorsanız zaten videonun da çok büyük bir ihtimalle Japonca olacağının farkındasınızdır. Oyun şimdilik yalnızca Japonya'da çıkacağı için gösterilen videolar da haliyle yalnızca Japonca oluyor. Ancak siz de benim gibi Valkyria serisini seviyorsanız ve Avrupa'ya çıksa da, çıkmasa da oynamayı düşünüyorsanız bu video hoşunuza gidecektir.

Videoda oyunda gerçekleşecek olan olaylar için ufak bilgiler veriliyor aslında. Hatta bu büyük ihtimalle oyunun açılış videolarından birisi bile olabilir. Ya da en azından ufak bir parçasıdır.


Şimdi, eğer oyunun 20 Kasım'da çıkacak olan demosuna giriş hakkı kazanmak istiyorsanız ufak bir işlem yapmanız gerekiyor. Şu linkteki sayfaya girin ve biraz aşağı inince karşınıza çıkan boşluğa mail adresinizi yazın. Site Japonca olunca haliyle bir şey anlayamıyoruz. Ama bu demo için kayıt sayfası, onu biliyoruz en azından. İyi seyirler!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 02:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2016 12:34
büyük bir sabırla pc versiyonunu bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valkyria: Azure Revolution'dan yeni hikaye fragmanı
İlginizi Çekebilir