Warhammer: Vermintide II duyuruldu

Furkan Güler 31.08.2017 - 14:12
FPS mekaniklerinin yanına aksiyon elementini de ekleyen başarılı oyunun devam oyunu duyuruldu.
Sahip olduğu FPS veaksiyon mekanikleri sayesinde oyuncuyu cezbeden Warhammer: End Times - Vermintide'ın devam oyunu duyuruldu. Warhammer: Vermintide II adını alan oyun, ilk oyunda yaşanan olaylardan sonrasını ele alacak. Yaklaşık 2 milyon satış rakamına ulaşan birinci oyunun ardından geliştirici Fatshark, ilk oyundan sonra aldıkları geri dönüşlerden oldukça memnun durumda.

Diğer oyunlara göre sahip olduğu ucuz fiyatı ve co-op mekanikleri sayesinde oynayanlara keyifli dakikalar yaşatan Warhammer: End Times - Vermintide'ın devam oyununda yeni nesil grafikler ve daha akıcı oynanış dinamikleri ile karşılacağımız söyleniyor. Şimdilik oyun hakkında kısa bir fragman yayınlayan geliştirici ekip, oyunun detaylarını 17 Ekim saat 20:00'da Twitch üzerinden yapılacak canlı yayında açıklayacak.


Söylenenlere göre oyunun oynanış mekaniklerinin yanı sıra yeni içeriklerini de bu canlı yayında görebileceğiz. Warhammer evreninde yer alan yaratıklar ile orta çağda savaştığımız oyun, sahip olduğu karanlık ve gizemli Warhammer ruhunu oldukça güzel bir şekilde oyuncuya yaşatabiliyordu. Takım tabanlı oynanışıyla birlikte özellikle Left 4 Dead oyunlarını seven oyuncuların ilgisini çeken Vermintide II'i şimdiden heyecan içerisinde bekliyoruz. Yeni oyunun PC platformu yanında PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacağı söyleniyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 17:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warhammer: Vermintide II duyuruldu
İlginizi Çekebilir