Warhammer: Vermintide II'nin çıkış tarihi belli oldu

Hakan Hervenik 18.10.2017 - 14:18
Bir de oynanış videosu yayınlandı.

Fatshark Games, bugün yaptığı duyuru ile merakla beklenen ve milyonlar satan Wathammer: End Times- Vermintide'ın devam oyunu Warhammer: Vermintide 2'nin çıkış tarihini açıkladı.  Grafikleri ve dövüş mekanikleri ile dikkat çeken Vermintide 2 2018'in ilk çeyreğinde bizlerle olacak. First Person Co-op tarzının limitlerini zorlayacak olan oyun, bize karanlık, kana susamış Chaos ırkını tanıştırıyor. Ayrıca, oyunda 15 kahraman hikayesi, yeni çevre, yetenek ağacı ve Kahraman ağacı isimli  bir mekanik bulunacak.

Warhammer: Vermintide 2 ne zaman çıkacak?

Fatshark Games'in CEO'su Martin Wahlund, oyun hakkında şu açıklamayı yaptı: " Vermintide 2, kendi tarzında çığır niteliğinde bir oyun olacak. Eğer ilk oyunu sevdiyseniz, ikincisine aşık olacaksınız.  Oyuncularımızın hepsini dinledik ve ve saatler süren analizler yaptık. Sonucunda ise kendimizin ve oyuncularımızın oyuna olan tutkusunu b,rleştirerek mümkün olan en iyi deneyimi hazırladık."

Warhammer Vermindite 2, dört kişilik co-op modu içerecek. Bunun dışında ise oyun yeni bir loot sistemi ve Twitch uyumluluğu ile çıkacak.

Warhammer: Vermintide 2 çıkış tarihi

Warhammer Vermintide 2, 2018'in ilk çeyreğinde bizlerle olacak. Yayınlanna oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 21:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2017 23:07
en sonunda ya kaoslarla kapışıcaz digeri neydi oyle paso fare fare :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warhammer: Vermintide II'nin çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir