Warren Spector'dan hüzünlü veda...

Mert Günhan 30.01.2013 - 15:35
İşte o yürek burkan sözler
Efsane oyun yapımcısı Warren Spector'ın şirketi ve Epic Mickey'in yapımcısı Junction Point kapanıyor. THQ'nun kapanmasından sonra oldukça can sıkan bu haber üzerine Spector oldukça duygusal bir veda yazısı yazdı;

"Yaşamımın en sihirli anlarını yaşadım, hayatım boyunca kurduğum bir kaç hayalimi gerçekleştirebildim. Disney hayranlarını ve Disney ekibini tanıdım, Disney'in tarihini çalışma fırsatı elde ettim, Walt Disney'in yürüdüğü yerde yürüdüm. Tek söyleyebileceğim, "Sihir" bunları karşılamak için kullanacağım tek kelimedir.

Warren Junction Point'in oyunlarının herkese hitap etmediğinin farkında olduğunu fakat takımıyla sevenlerini böyle kalpten etkileyebilen bir oyun yaptığı için gurur duyduğunu ifdae etti.

"Junction Point ile Epic Mickey yolculuğuna çıktığımda kendi kendime şunu söylemiştim, -en kötü ihtimal Disney'in tarihinde bir not oluruz. Şimdi geriye dönüp baktığımda bundan çok daha fazlasını görüyorum. Mickey Mouse'u eksen karakter yaparak genel oyuncu kitlesine oldukça havalı ana oyun konseptleri gösterdik, bunun üstüne, Oswald The Lucky Rabbit'i tekrar hak ettiği yere taşıdık. Bunu BİZ yaptık, Junction Point."

Spector bu fırsatı kendisine ve ekibine verdiği için Disney'e hep minnettar olacağını söylerken özellikle onlara yıllarca yardım eden Disney ve Pixar ekibine teşekkür etti fakat hepsinden önce takımını kutladı.

2005 Yılında Ion Storm üyeleri tarafından kurulan Junction Point 2007 yılında Disney Interactive tarafından satın alınmıştı. Spector daha önce Origin Systems, Looking Glass Studios, Ion Storm gibi firmalarda çalışmıştı. İşleri arasında Wing Commander, Ultima, System Shock, Thief ve tabii ki Deus Ex vardı.

Warren Spector'dan hüzünlü veda...
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2024 22:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warren Spector'dan hüzünlü veda...
İlginizi Çekebilir