World of Warcraft Shadowlands için yeni video yayınlandı

Ersin Kılıç 4.09.2020 - 10:45
World of Warcraft Shadowlands çıkışına kısa bir süre kala Blizzard genişleme paketi için yeni videolar yayınlamaya devam ediyor.

World of Warcraft Shadowlands için yeni bir animasyon videosu daha yayınlandı. Shadowlands Öteki Dünyalar: Maldraxxus isimli bu videoda Frostwolf Klanı'ndan olan Draka'nın hikayesine yer verilmiş. Yayınlanan bu videoya ve Blizzard'ın konu ile ilgili açıklamasına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Shadowlands Öteki Dünyalar: Maldraxxus

Blizzard'ın Shadowlands için hazırladığı yeni animasyon dizisi Öteki Dünyalar'ın ikinci bölümü Öteki Dünyalar: Maldraxxus şimdi yayında! İkinci bölümümüz, her biri Shadowlands'in ordularını kontrol etmeyi amaçlayan Maldraxxus'un beş büyük hanesi arasındaki çekişmeyi konu alıyor.

Öteki Dünyalar, genişleme paketinin yeni bölgeleri üstünde hâkimiyet kuran ahitlere göz atma fırsatı sunan dört bölümlük bir dizi.

Frostwolf Klanı'ndan bir ork olan Draka, doğuştan savaşçı değildi; ancak yaşadıklarıyla birlikte bir savaşçıya dönüşmüştü. Maldraxxus'un ordularını şekillendiren alevlerin ortasında kalan Draka, hiçbir şeyin ve hiç kimsenin (hatta kendisinin bile) göründüğü gibi olmadığını öğrenmek zorunda.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 08:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft Shadowlands için yeni video yayınlandı
İlginizi Çekebilir