WoW: Legion'ın ilk raidi Emerald Nightmare açıldı

Hürcan Köse 21.09.2016 - 15:33
Yanında dünya bossları ve ilk PvP sezonu da geldi
World of Warcraft'ın son gelişme paketi Legion, doğrusu en başta benim beklemediğim bir şekilde iyi bir çıkış yaptı ve şu an da gayet iyi ilerliyor. Normalde her WoW gelişmesi ilk birkaç haftanın sonrasında sıkar, tekrara bağlardı. Legion bu sefer çok güzel ilerliyor, aman bozmasın!

via GIPHY

Oyunun beklenen ilk raidi sonunda açıldı. Uzun zamandır beklediğimiz Emerald Nightmare'e artık girebiliyoruz. Yeni raidde tam yedi boss bulunmakta. Bu bossların arasında Ursoc, Xavius ve hatta Cenarius bile bulunmakta. Cenarius diyoruz sayın seyirciler, işler çok karıştı!

WoW: Legion'ın ilk raidi Emerald Nightmare açıldı
Henüz kendinizi Emerald Nightmare için hazır hissetmiyorsanız ya da yeteri kadar gearınız yoksa yine bu yeni gelen yama ile açılan Mythic+ zindanlarını deneyebilirsiniz. Normal Mythic zindanlara göre daha zor olan bu zindanlarda zorlukla beraber aldığınız lootun kalitesi de artacak.

Yeni yama ile birlikte haftalık world bosslar da oyuna eklendi. İlk gelen bossun adı Nithogg. Kendisi Order Resource'un yanı sıra 860'lık bir item de düşürüyor. "Ben PvE'yi umursamam, bana PvP ile gel" diyorsanız sizin için de bir haberim var. Legion'ın ilk PvP sezonu da bu yama ile birlikte başlamış oldu. Girip sınıfınızı test edin ve herkesten önce PvP gearını toplamaya bakın. Biliyorsunuz, sonra işler zorlaşıyor.

World of Warcraft: Legion'ın 7.1 yaması yayınlandı. Şu anda indirebilirsiniz. Umalım da Legion bu güzel gidişatını hiç bozmasın.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 20:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2016 13:31
bu oyunda grafik yok diyenler girip bir oyuna baksınlar dünyada görebilecekleri en iyi mmorpg
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2016 01:16
bllizard gelen tepkilere kulak vermiş sonuçta çok başarılı bir paket sunmuş.level kasarken hiç sıkmadı,geri dönmeye denemeye değer mi diye düşünen varsa kesinlikle pişman olmazsınız..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2016 16:56
yaw karakteri reide yetiştiremedim :S
Kalan Karakter: 300 Gönder
WoW: Legion'ın ilk raidi Emerald Nightmare açıldı
İlginizi Çekebilir