Xbox One platformu için PUBG güncellemesi yakında gelecek

Hürkan Çalışkan 11.04.2018 - 02:00
Xbox One oyuncuları için sevindirici bir haber daha

Dünyayı kasıp kavuran Battle Royale oyunu PlayerUnknown's Battlegrounds efsanesi, çeşitli güncellemelerle oyuncuların sorunlarını çözümleyerek oyuna olan ilgiyi yüksek tutmaya çalışıyor. Özellikle karşısında Fortnite gibi ücretsiz olup, elindeki oyuncu sayısını korumaya çalışan rakipler olduğunda bu güncellemeler hayati önem taşıyor.

Xbox One oyuncuları için PUBG güncellemesi geliyor

Çok yakında Xbox One için gelecek olan güncelleme ile birlikte, yeni ücretsiz bir sandık geliyor. Ayrıca 12. güncelleme içerisinde önemli hata düzeltmelerini de barındırıyor. Yeni sandık oyunda Batı Askeri Sandığı olarak geçiyor ve savaş puanları elde edilebiliyor. Sandığın içerisinden çıkan ürünler genelde %20’lik düşme şansına sahip Tank top ve Polo gömlek gibi standart kıyafetler oluyor.Şansınıza göre nadir olarak Askeri etek ya da Kovboy şapkası çıkarmanız da mümkün.

Oyun içerisinde kullanılan araç hatalarına da el atılmış gözüküyor.Diğerlerine göre daha ağır bir araç kullandığınızda daha fazla hasar yeme sorununun da giderileceği belirtilmiş. Ayrıca gelecek ay, çöl haritası Miramar’ın Xbox One platformuna geleceği belirtilmiş.Bu arada oyunun Pc versiyonu test aşamasında yeni bir haritaya ve yeni bir yeniden doğma moduna sahip.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox One platformu için PUBG güncellemesi yakında gelecek
İlginizi Çekebilir