Youtube'a çevrimiçi oyunlar eklenebilir

Berkcan Aktürk 30.06.2023 - 11:38
Youtube çevirimiçi oyunlar oynayabileğimiz yeni özelliği test ediyor. The Wall Street Journal tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre Google, Youtube'a çevrimiçi oyunlar eklemek istiyor.

The Wall Street Journal tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre Google, Youtube'a çevrimiçi oyunlar eklemek istiyor. Dahili olarak "Playables" olarak bilinen özelliğin, gelecekte PC ve mobil cihazlar için, herkese açık olarak başlatılması amacıyla tes sürecinde olduğu iddia ediliyor.

Platformadaki oyunlar anında başlatılabilecek ve vidiolara benzer bir işlev görecek. Raporda, Stack Bounce olarak bilinen tek bir başlık ortaya çıktı. Bu oyun, oyuncuların bir topu tuğla duvarlara zıplatarak sonunda onları yıkacakları, arcade tarzı bir oyun olarak tanımlandı.

Youtube çevirimiçi oyunlar oynayabileğimiz yeni özelliği test ediyor

Yeni Playables ürünü, izleyicilere hem mobil, hem de PC cihazlarında bir dizi oyuna erişim sağlayacak. Başka bir deyişle, raporda belirtildiği üzere, Youtube sitesindeki web taracınızdan veya Google'ın Android ve Apple'ın iOS mobil sistemlerini çalıştıran platformlar aracılığıyla, gelecek yeni oyunları oynayabileceksiniz.

Youtube'a çevrimiçi oyunlar eklenebilir!

Bu özelliğe ya da çevrimiçi oyunların nasıl uygulanacağına ilişkin henüz başka bir ayrıntı teyit edilmedi. Bir Youtube sözcüsü, oyun oynamanın Youtube için çok önemli bir odak noktası olduğunu ve şirketin yeni özellikler eklemek için çeşitli deneyler yaptığını da sözlerine ekledi. Youtube temsilcisi ayrıca, "şu anda duyurulacak hiçbir şey olmadığını" da belirtti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 09:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Youtube'a çevrimiçi oyunlar eklenebilir
İlginizi Çekebilir