007: No Time to Die gösterim tarihi ertelendi

Ersin Kılıç 3.10.2020 - 12:44
Geçtiğimiz ay yayınlanan yeni fragmanı ile göz dolduran 007: No Time to Die filminin gösterim tarihinin değiştiği resmi olarak açıklandı.

Sinema dünyasının en ikonik karakterlerinden biri olan James Bond'un yeni filmi No Time to Die için erteleme kararı alındı. Yapılan açıklamaya göre 12 Kasım'da İngiltere, 20 Kasım'da ise Amerika ve birçok ülkede gösterime girmesi planlanan No Time to Die filminin ertelendiği duyuruldu. Son dört filmdir James Bond karakterine hayat veren Daniel Craig'in 5. kez bu rol ile kamera karşısına geçtiği filmin tabi ki Covid-19 salgını sebebiyle ertelendiğini söyleyebiliriz.

No Time to Die filmi Nisan ayına ertelendi

Erteleme duyurusu ile birlikte filmin yeni gösterim tarihi olarak 2 Nisan 2021 tarihi verilmiş. Fakat filmin en erken bu tarihte gösterime girebileceği, yani şartlar düzelmez ise tekrar erteleme ihtimalinin olduğu da belirtilmiş. MGM yaptığı açıklamada bu erteleme kararının serinin hayranlarını hayal kırıklığına düşürdüğünün farkında olduklarını ve bundan dolayı üzgün olduklarını not düşmüş.

Filmde bir nevi emekliye ayrılmak isteyen James Bond'un kendisini tekrar aksiyonun içerisinde bulmasını izleyeceğiz. Blofeld'in yakalanmasından yani Spectre filminden beş yıl sonrasını konu edinen No Time to Die filminde James Bond, CIA ajanı Felix Leiter'in yardım isteği ile yeniden görev başına geçecek. Normal şartlarda Nisan ayında gösterime girmesi gereken No Time to Die filmi Covid-19 salgını sebebiyle Kasım ayına ertelenmişti. Daha önce True Detective ve Maniac gibi projelerden hatırlayacağımız Cary Joji Fukunaga tarafından yönetilen No Time to Die filmi böylelikle bir kez daha ertelenmiş oldu. Filmin geçtiğimiz ay yayınlanan son fragmanına ve oyuncu kadrosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

* Daniel Craig : James Bond
* Rami Malek : Safin
* Ralph Fiennes : M
* Naomie Harris : Eve Moneypenny
* Léa Seydoux : Doktor Madeleine Swann
* Ben Whishaw : Q
* Jeffrey Wright : Felix Leiter
* Rory Kinnear : Bill Tanner
* Ana de Armas : Paloma
* Lashana Lynch : Nomi
* David Dencik : Waldo

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
007: No Time to Die gösterim tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir