1,5 Million Euro’luk Bonus sizi bekliyor!

Merlinin Kazanı 2.12.2013 - 16:52
Nexon Avrupa sezonu Üçlü Bonus ile başlatıyor, hazırlanın!
NEXON Avrupa bugün, Nexon topluluğuna en bağlı üyelerini 1,5 milyon avroluk bir ödül sistemine alacağı özel bir etkinlik düzenlediğini duyurdu. Bugünden itibaren başlayarak 2 Ocak 2014’e kadar sürecek olan etkinlik, tüm NEXON camiasındaki en iyi oyunculara verilecek en mükemmel armağan olarak dikkat çekiyor.  

Etkinlik Üçlü Bonus Aksiyonu adıyla üç farklı başlık altında düzenleniyor.

Bonus NEXON Nakit (NX)
Buradaki ilk unsur, 2013 yılı boyunca harcama yapan oyuncuların harcama miktarı. Oyuncular,  bu rakama göre Nexon Nakit (NX) ile ödüllendiriliyor. Oyuncu ne kadar çok harcama yapmışsa, kendilerine o kadar çok Nexon Nakit bonus geri ödenecek! NEXON Avrupa bu bonus için 1,5 milyon avro hazırladı, oyuncular bu 1,5 milyon avrodan ne kadar verildiğini canlı olarak kontrol edebilecekler.

1,5 Million Euro’luk Bonus sizi bekliyor!
Siparişlerde Bonus Eşyalar
Bonus Nexon Nakit’e ilaveten; Boku, DaoPay, InComm, KarmaKoin, Skrill, Mopay, MopayCall, PayPal, Paysafecard, PaytoGo, Paymentez ve  GameSultan gibi belli ödeme planlarını kullanan oyuncuları muhteşem bonus eşyalar bekliyor.  Oyuncunun etkinlik süreci boyunca ne kadar harcadığına bağlı olarak, belli bir miktar nakit ödül de ücretsiz olarak armağan edilecek.

Ödül Eşyalarda Bonus Puanlar

Armağanlar yukarıdakilerle de bitmiyor; son başlıkta ise etkinlik sırasında harcanan NEXON Nakit miktarı dikkate alınıyor ve oyuncular ödül bonus puanları kazanarak, diledikleri oyun için muhteşem ödül eşyalar alabiliyorlar. Ödül eşyaların değeri, 2 Aralık ile 2 Ocak 2014 tarihleri arasında harcanan toplam rakama bağlı olarak 2 avro ile 50 avro arasında değişebiliyor.  

Tüm NEXON başlıkları için geçerli bir ödeme sistemi olan Nexon Nakit;  Counter-Strike Online, Combat Arms, Atlantica, MapleStory, Vindictus, War Rock, Dekaron ve Navy Field gibi oyunlardaki tüm oyuncular için geçerli ve bugün başlıyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
1,5 Million Euro’luk Bonus sizi bekliyor!
İlginizi Çekebilir